knutsels en kadootjes

maandag 20 juni 2016

regen en regen en regen!

Daar zitten we dan op de camping, in de stromende regen. Af en toe is het wat minder en dan kletsen we even met de buren. Zo gezellig (bleh).
De opdracht van de CZC voor vandaag was: man/mannen. Ik heb al 6 bladen doorgekeken maar kon geen leuk plaatje vinden dus daar kan ik ook niks mee. Maar voor gisteren was het : bucket list en eergisteren : gebruik een fijn en een dikke viltstift. Daar liep ik mijn hoofd over te breken, kon niets bedenken  hoewel ik de alcohol markers van de AC-tien hier had liggen en nog niet gebruikt. Opeens kwam Willy Wortel langs in mijn hoofd en ...Ja, idee! Ook nog eens heel eenvoudig.
Die bucket list wilde maar niet komen tot ik van iemand anders zag dat zij geen bucketlist had en ook daar kwam Willy Wortel weer naar boven.
Het is wel leuk om te doen, ik verveel me niet op deze manier.

Groetjes maar weer.

5 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Hele leuke kaarten! Nog even volhouden die regen... Groetjes Joanne

marenmat zei

Zo! Wat een boel kaartjes! Ik ben een poosje niet in blogger-land geweest, maar ik zie dat je niet stilgezeten hebt. Heel mooi zijn ze allemaal. En heel slim opgelost met de 'bucketlist' ;o)

Groetjes Marlies

Daphne Coers zei

Whahahaaaaa, die Bucketlist.....GEWELDIG gevonden mam!!

Diny zei

Wat jammer van al die regen Marja....maar aan de andere kant is het wel lekker knustelweer! Kijk maar eens wat voor mooie kaartjes je hebt gemaakt...prachtig!
Groetjes Diny

Willy zei

Prachtige kaarten en zóóó leuk bedacht die 'bucket list'!! Zo kom jij de regenachtige uurtjes wel door :)