dinsdag 5 januari 2016

Weer eens meedoen met een challenge.

Het moet er maar weer eens van komen. Een hele lange tijd gunde ik mezelf de tijd niet om me te verdiepen in challenges maar omdat ik blauw en wit een mooie combinatie vind doe ik mee met de challenge van knutselsenkadootjes.
Heel toevallig kwam ik een voorbeeld tegen op pinterest en heb de sketch gelift, waar ik het rondje heb geplakt had zij een bloem en waren de schuine strepen van glitterpapier. Ik kwam een restje van dit papier tegen, dat was al gescheurd en ik dacht: "hoppa" das makkelijk. Toen ging ik de bloemetjes stempelen met versa mark en wit embossingpoeder, ##??**!!!xxx,( lees mopper, mopper of woorden van gelijke strekking).
Ik heb er geloof ik 6 gedaan. Iedere keer zaten er spikkeltjes op of een veeg of niet genoeg gedekt of juist veel te hard op de stempel gedrukt zodat de bloemetjes niet zo mooi waren.
Uiteindelijk toch gelukt en ik heb er nog een liggen, die moet ook maar in de kaartendoos. Die is hetzelfde alleen ga ik een andere tekst erop zetten.
Ik heb zitten denken over de tekst en bedacht dat het toch makkelijk is om een sterkte kaart in voorraad te hebben. Soms heb je die helaas nodig.
Groetjes maar weer.

16 opmerkingen:

Daphne zei

Oh oh oh, hi hi, ik zie je zitten, al mopperend!!
Maar, eerlijk is eerlijk, nu de kaart af is, is hij wel heel erg mooi.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, soms zit het tegen Marja maar het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden vind ik. Gaaf dat "ruwe" blauwe papier, ik vind het leuk dat je de "rafelrandjes" ziet...
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

Op de eerste plaats nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Marja. En natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk!
Je kaartje vind ik prachtig en de gescheurde randjes zijn heel erg leuk!
Groetjes Diny

Wies zei

Hallo Marja, Allereerst nog van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarig huwelijk. Fijn dat jullie dat samen hebben mogen vieren. En al lukt het eerst niet met stempelen, de aanhouder wint.... je kaart is heel goed gelukt. Mooi! Succes met de challenge.
Groetjes, Wies

GerJanne zei

ha Marja, jij bent een echt doorzetter! Leuk hoor! Ik vind het een topkaartje! Mooie effect die gescheurde stroken!
Dank je wel voor het meedoen bij K&K.

Els zei

Een schitterend mooie kaart en prachtig die gescheurde stroken.
Groetjes, Els

Rosina zei

heel mooi kaartje Marja...leuk met die gescheurde randjes...en je bloemetje zijn uiteindelijk toch goed geluktmet die witte embossing....
Ook ik heb een paar berichtjes gemist bij je zie ik en heb alles terug gelezen...
BNog van Harte Gefeliciteerd met je 50 jarig huwelijk...jullie hebben vast een gezellige dag gehad...
En wat een leuke trouwfoto....echt vintage

groetjes Rosina

Angelique zei

Poeh, knap dat je ondanks het gemopper door bent gegaan tot de zesde stempel maar nu is hij dan ook erg mooi geworden. Originele kaart heb je ermee gemaakt.
Ook voor jou een mooi en creatief 2016
groetjes Angelique

Joanne kramer zei

Wat heb je dit mooi gemaakt! Soms kost het wat zweetdruppels en gemopper, maar gelukkig zie je dat niet terug op de kaart ;-). groetjes Joanne

Monique zei

Het resultaat is er naar hoor Marja!
De aanhouder wint. Heel mooi!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Groetjes, Monique

Martha zei

Hoi hoi Marja,
echt een schitterend kaartje is het geworden,
misschien een tip voor het embossen, even een beetje talkpoeder over het te embossen kaartje strooien en daar de versamark op stempelen, dan krijg je geen spikkeltjes!!!!
De gescheurde stroken vind ik top!!!
De kleurncombie ook!!!
Liefs van Martha

Willy zei

Ondanks alle 'strubbelingen' is het een prachtig kaartje geworden Marja!!

Unknown zei

Hoewel het niet in een keer goed ging een prachtige kaart van gemaakt. Leuk de combinatie met de gescheurde stroken.
Wat vervelend om te lezen in jouw reactie op mijn blog dat het bij jullie zo vreselijk glad is en de kleinkinderen onderuit zijn gegaan. Gelukkig dat ze niks hebben. Hier in het westen is er dus helemaal niks aan de hand. Gewoon lekker op mijn fiets naar het werk geweest de afgelopen dagen. Wat een verschil toch in ons kleine landje.

Groetjes, Joke

Mary zei

Ik vind het een hartstikke leuke kaart!!! Ik denk dat ik 'm ook een keer ga proberen te maken. En dat probleempje met embossen hen ik ook hoor, is soms nog best lastig!
Ik las net op je blog dat jullie pas geleden 50 jaar getrouwd waren!! GEFELICITEERD met deze geweldige mijlpaal!!
lieve groetjes Mary

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
hier begint het gelukkig ook te dooien, we hebben nu code geel..wat een ellende is dat als het zo glad is, ben vanaf dinsdag niet meer buiten geweest..
Ik vind je kaartje erg mooi en ook het rondje met de stempels is er super bij..
groetjes,
Ans

Hermien zei

Hallo Marja,

Wat geeft dat een leuk effect die gescheurde papierstroken...bedankt voor je deelname bij K&K.

Groetjes Hermien