knutsels en kadootjes

vrijdag 15 januari 2016

Nog een keer die vogeltjes

Dat schreef ik bij mijn vorige vogeltjespost. Dat ik er nog één had (en ik heb er nog een maar die komt dan nog weer later ha, ha).
Ik heb van de zomer op de camping een flink aantal van die vogeltjes gestempeld en gekleurd met aquarelpotloden en ook gestempeld op gelli plate afdrukken, zo leuk om te doen en nu liggen ze daar maar.
Opeens kreeg ik de geest en ben er mee aan de gang gegaan. Deze zijn gekleurd met aquarelverf en de achtergrond heb ik gemaakt met gesso en daaroverheen iets gesmeerd, terwijl ik dit schrijf ben ik terug gegaan naar de afbeelding om te kijken wat ik nou heb gedaan maar ik weet het niet meer. Gek is dat, herkenbaar? Ik pieker me suf, zie mezelf nog zitten in de voortent dat dan weer wel maar .....ik weet het echt niet meer. Ik weet ook nog dat ik dacht: wat moet ik hier nou mee, veel te rood. Zo zie je maar weer, opeens gebeurt er iets. De spikkels zijn een stempel van crealies. De witte spikkels zijn weer een idee van Anneke
Fijn weekend allemaal en groetjes.

12 opmerkingen:

Joke zei

Hoi Marja, naar aanleiding van jou reactie bij mij waarin je schreef over de Gelli Plate ben ik eerst maar even een filmpje gaan kijken op You Tube want ik had geen idee waar je het over had ;-). Wat een leuk, handig en simpel ding is dat en wat een mooie restultaten krijg je ermee. Ik kijk nu ineens heel anders naar jou vrolijke kaart met vogeltjes. Heel mooi gemaakt!

Lieve groetjes en fijn weekend, Joke

Anneke zei

Ik vind je vogels prachtig ingekleurd. Dat beetje wit bij de buik en de ogen maakt hen heel levendig. Mooie kleuren ook en ze staan prachtig op die rode achtergrond.

Annigide zei

Hele leuke, vrolijke kaart. De vogeltjes heb je prachtig ingekleurd en de achtergrond weer heel mooi gemaakt.
lieve groetjes Angelique

Joanne kramer zei

Wat een leuke en vrolijke kaart! Heb jij niet dat je dan maar blijft peinzen en denken als je iets niet meer weet? Ik vind dat altijd erg vervelend... fijn weekend! groetjes Joanne

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
ik vind je achtergrond én je vogeltjes super, leuk de witte accenten.. hele mooie kaarten,
groetjes,
Ans

Rosina zei

Prachtig kaartje marja...hele leuke vogeltjes en ze komen prachtig uit op die rode achtergrond...ik hou wel van die felle kleurtjes...

groetjes en een fijn weekend
Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een vrolijke lieve vogeltjes tegen een mooie achtergrond Marja.
Lieve groetjes Miranda

Els zei

Een heel mooi kaartje met deze schattige gekleurde vogels en je achtergrond is super.
Groetjes, ELs

Diny zei

Wat heb je dat leuk gedaan Marja....prachtig met de vogeltjes!
Groetjes Diny

Willy zei

Ha ha heel herkenbaar, ik vergeet ook vaak hoe ik iets heb gedaan als ik in de flow zit :) maar je kaart is weer prachtig Marja, mooie heldere kleurtjes!!

Annemiek zei

Ook deze vogeltjes zijn weer heel erg mooi. Vrolijke kleuren hoor. En ach...dat je het niet meer weet heeft ook wel iets. Zo blijft het een leuk creatief proces wat vanzelf ontstaat.

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
echt mooi deze kaart met vogeltjes!
Hele mooie kleurtjes heb je gebruikt,
en de stippeltjes maken het echt af!!!
Liefs van Martha