knutsels en kadootjes

woensdag 2 december 2015

Hoera iemand zwanger

Bij vrienden van Daphne wordt volgens jaar juni een kindje verwacht. Dat vinden we heel leuk voor ze en we leven ook erg met ze mee.
Daphne had ook iets heel leuks voor ze gemaakt en ik kon natuurlijk niet achterblijven.
Liep er al over te denken (wat ik ze zou schenken) jullie zien, ik ben al helemaal in de sinterklaas stemming. Dat komt omdat ik zo blij ben dat ik helemaal klaar ben met mijn surprise en gedicht. Wij vieren het a.s. zondag. Maar ik dwaal af.
Ik heb eens even in mijn voorraad plaatjes gezocht en vond dit plaatje erg leuk, ook ben ik nog helemaal in de ban van de liftchallenge nr. 94, die vond ik zo leuk en heb er al drie kaartjes mee gemaakt, alleen niet mee gedaan met de challenge want ik denk altijd dat ik tijd genoeg heb en dan opeens is de tijd voorbij.
Daar moet ik nog helemaal "inkomen". Wat betreft het knutselen ben ik eindelijk weer op mijn oude niveau, lekker bezig op zolder met van alles en nog wat. Maar goed, de kaart dus. Hij verklaart zichzelf. Roze en blauw, nu maar afwachten wat het gaat worden. Ze hebben al een dochtertje van 11 en die is erg blij, zo ook onze kleindochter Jade, want het is haar vriendinnetje en ze wonen vlakbij dus ze kan heerlijk meegenieten.
Ook heb ik een kaartje gemaakt voor mijn schoonzus die ziek is en veel aan huis gekluisterd is. Voor haar een van mijn "oefen" lotus stempel. Ik schreef al een keer dat ik het best wel moeilijk vond om die stempel goed op zijn plaats te krijgen. Je stempelt hem namelijk in 3 fases. Daphne en ik hebben een middagje geoefend en per ongeluk was deze eruit gekomen. We hadden alleen maar beschikbaarheid over de bruine distressinkt op dat moment en we gebruikten papier waar we niet zo "weg" van waren maar uiteindelijk vond ik het toch mooi genoeg om er een kaartje mee te maken. Ik heb hem uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.
Nou ja, eerlijk waar ik vind hem zelf eigenlijk heul leuk, vooral omdat die achtergrond er zo goed bijpast. Wat vinden jullie?
Groetjes Marja

8 opmerkingen:

Joanne kramer zei

2 prachtige kaarten! Je bloem is goed gelukt zeg! prachtig! groetjes Joanne

Elizabeth zei

mooi zeg. Leuk om te krijgen. Gaaf om weer iets 'nieuws' te proberen he?

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
ja, heel erg leuk! prachtige bloem en het papier is zo mooi bijpassend..
Ook de zwanger kaart is heel vrolijk en inderdaad, deze herken ik ook van de Liftchallenge..
groetjes,
Ans

Sarah zei

Leuke kaartjes !!
Liefs Sarah

Wies zei

Leuke liftkaart heb je gemaakt, mooie combinatie van roze en blauw. Ook de kaart met gestempelde bloem is mooi geworden.
Groetjes, Wies

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het zijn twee heel verschillende kaarten Marja maar beiden zien er mooi uit. Leuk zo'n twee-kleurige zwangerschapskaart. Je lotuskaart vind ik chique....
Lieve groetjes Miranda

Annigide zei

Wat een leuke vrolijke zwangerschapskaart, die lift was inderdaad heel erg leuk. En misschien per ongeluk maar je gestempelde kaart is prachtig geworden, het achtergrondpapier past er fantastisch bij.
groetjes Angelique

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
leuk zeg dat zwangersschapskaartje!
Het bloemenkaartje is super en de tinten heel erg passend!
Heerlijk he dat knutselen!
Liefs van Martha