knutsels en kadootjes

zondag 8 november 2015

Weer in de benen.

Dat gaat dus heel goed met die teen. Ik heb de schoen maar afgeschaft want daar werd ik doodmoe op en kreeg last van knie en heup. Bovendien heb ik helemaal nergens last van maar doe nog wel voorzichtig aan.
Heb al drie boeken uitgelezen waarvan 2 waar ik heel erg van onder de indruk ben, die gaat over de eerste en tweede wereldoorlog en daar wordt een joods gezin in beschreven. Je blijft je verbazen hoe alles heeft kunnen gebeuren maar ook dat het antisemitisme nu toch ook weer de kop op steekt. Voor wie geïnteresseerd is: De schrijfster is Stefanie Zweig en de titels zijn: Het huis in de Rothschildstraat en Terugkeer naar de Rothschildstraat, pas op het houdt je bezig.
Nu mijn creatie van vandaag.
Mijn zwager en schoonzus vierden hun verjaardag afgelopen zaterdag. We doen niet meer aan cadeau's maar geven dan wel een flesje wijn of een bloemetje of plant. Deze keer hadden we 2 bolchrysanten gekocht en daaraan heb ik deze label gemaakt. Het is een afgesneden stukje cardstock beplakt met washi tape, letters uit gestanst met de .
ddxl
Ik heb nog niet zo veel met washi tape gedaan maar vond het leuk om te doen.
Fijne zondag en groetjes

13 opmerkingen:

GerJanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
GerJanne zei

hoi Marja,
ik had de blogs afgelopen donderdag vaak even alleen bekeken, deels gelezen, maar bij bijna niemand een reactie achter kunnen laten. Peter moest volleyballen tegen de koploper en zelf stonden ze 2e, dus die wedstrijd wilde ik wel even gaan bekijken! En ze wonnen ook nog met 3-0. Heel spannend, ze waren erg aan elkaar gewaagd.
Maar wat een toestand met je teen, ook al valt het dus mee zo te lezen! Is wel even schrikken als je denkt dat het een likdoorntje is.
Je label met de washi is erg leuk geworden. Miranda heeft het altijd over Sticky Sunday en plaatst elke zondag één of meerdere kaartjes met washitape. Heel leuk om inspiratie op te doen!
Als je haar niet kent kun je Daphne vragen, volgens mij is zij trouwe volgster van Miranda.
Sterkte met je teen!
Lieve groetjes,
GerJanne

p.s. er ging iets mis met plaatsen, dus even overnieuw...

Joanne kramer zei

Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat! En dat kaartje... heel graag gedaan. Vond ik gewoon leuk ;-). Dat is mijn doel met kaarten maken, gewoon even iemand kunnen verrassen/bemoedigen/feliciteren enz.enz. je label is mooi! Als ik dit zo zie denk ik:' ik moet toch ook eens iets gedaan met al die rolletjes die liggen te verfstoffen. 'groetjes Joanne

Daphne Coers zei

Leuk mam, heeeel erg leuk zelfs!!
En die washi tape.....gewoon gaan gebruiken, als je eenmaal de slag te pakken hebt kun je niet meer zonder!
En inderdaad, GerJanne zegt het al, kijk maar eens bij Miranda.

Ben nog steeds zo blij dat het zo goed gaat met je teen, hoe fijn is dat?!!
Pas wel op hoor, neem op tijd je rust, een terugslag kunnen we niet hebben nu.
Xx

Joke zei

Heel erg leuk gemaakt.
Ik hou er wel van om een gekocht cadeau te geven met iets zelf gemaakts erbij.

groetjes en een fijne zondag, Joke

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat dapper dat je de schoen nu al in de 'wilgen "hebt gehangen!
Wel rustig aan doen he!
Wat een mooi label heb je gemaakt!
De kleurencombie is super!
ik heb ook nog zoveel van die tape-jes liggen maar doe er eigenlijk weinig mee, moet me daar ook maar eens toezetten hihihi wat een straf...
oja en boeken lezen is echt ook al zo leuk he, ben ook een enthousiaste lezer bedankt voor de titels,
en weet je ik heb zo'n klein notitieboekje waar ik iets schrijf over het boek wat ik heb gelezen en wat steekwoorden over de inhoud, das toch zo makkelijk!
Liefs en sterkte maar weer met je teen! van Martha

Willy zei

Goed te horen dat het beter gaat Marja! Wat een super leuke tag heb je gemaakt, mooie tapetjes, het koordje en het kraft maken het geheel lekker stoer!

Rosina zei

heel mooi deze label Marja...leuk om aan een cadeautje te hangen....en voorzichtig aan hémet je teen...niet overhaasten hoor
groetjes Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk gedaan met die washi-tape Marja...mooie kleuren en bolchrysanten blijven altijd lang mooi. Beterschap met je teen.
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

Wat een schitterend label Marja....heel erg leuk gedaan!
Fijn dat je geen pijn hebt en doe maar voorzichtig hoor!
Groetjes Diny

Dora zei

wat mooi! de kleuren passen prachtig.
Beterschap!

Wies zei

Gelukkig dat het goed gaat met je teen Marja. Bedankt voor het delen van de titels van de boeken die je gelezen heb. Ook heerlijk op z'n tijd om een boek te lezen. Zal ze opschrijven en volgende keer in de bieb kijken of ze deze hebben. Leuke label heb je met washi tape gemaakt.
Groetjes, Wies

wilma's warm wishes zei

Beterschap Marja!

Grappig dat je zegt; we doen geen cadeaus meer en dan toch bloemen of wijn mee nemen.
Dat wil ik elke dag wel cadeau krijgen..

Mooie tag