knutsels en kadootjes

vrijdag 27 november 2015

Weer helemaal op de been.

Ziezo, ik ben weer helemaal op de been. Heerlijk om weer gewoon te kunnen douchen en schoenen aan te kunnen. Gisteren ben ik weer gestart met mijn looprondje en dat ging prima. Ik heb het wel een kwartiertje ingekort maar het viel me mee dat ik na 4 weken niets doen toch weer zo heerlijk een half uur heb kunnen wandelen.
Mijn teen is nog wel dik, ik hoop dat dat nog minder wordt. De laatste week van niet lopen heb ik een inhaalslag gemaakt met kerstkaarten, ik heb er dit jaar ongeveer 25 nodig. Ik heb mijn lijst behoorlijk ingekort. Die ga ik jullie echter niet laten zien nog ha, ha.
Voor GerJanne's verjaardag heb  ik ook een kaart gemaakt, zij schrijft altijd van die leuke stukjes en maakt 
mooie kaarten bovendien ken ik haar persoonlijk dus altijd leuk om te doen.
Ik had van de doosjes die ik laatst heb gemaakt de uitgestanste zeshoekjes over gehouden en die heb ik gebruikt. Dat vind ik altijd zo leuk, iets
gebruiken wat je over hebt gehouden. Zie hier mijn creatie, idee van pinterest gehaald.
Dan had ik ook nog al heeeeeel lang een rozet liggen, ik kon het steeds maar niet gebruiken, heb het verschillende keren in mijn handen gehad en weer terug gedaan in het bewaarbakje. Tot ik wat oud roze liftchallenge 94 tegenkwam. Veel te laat om nog mee te doen maar ik vond het wel een heel leuke lift. Ik heb hem gestuurd aan kennissen die met de strijd tegen kanker bezig zijn. Dat is natuurlijk minder leuk.
papier tegenkwam uit het blad "Mijn Kaarten" en tegelijkertijd de
Daarbij denk je toch wel weer een keer: pluk de dag den geniet van het leven.
Prettig weekend allemaal en ik zie wel wanneer ik wat kerstkaarten ga plaatsen. Mijn sinterklaassurprise is klaar zo ook het gedicht, wat een rust!!!

12 opmerkingen:

Wies zei

Hallo Marja,
Fijn te lezen dat het goed gaat met je teen en dat je weer aan de wandel bent geweest. Dat is dan wel heerlijk nadat je het een tijd niet hebt kunnen doen.Leuke kaart met die zeshoekjes en ook de kaart met rozet is mooi geworden.Geeft een leuk effect dat gescheurde papier.
Groetjes, Wies

Willy zei

Wat fijn te lezen dat het beter met je gaat Marja! Super mooie kaarten heb je gemaakt, handig om nog eens terug te kunnen naar een oude schets of lift toch? Ben benieuwd naar het vervolg...

Daphne Coers zei

Nou ja, wat een leuke kaart mam, die eerste!.
Leuk hoor, met die 6 hoekjes.
Lekker vrolijk.
En je lift challenge, hi hi, te laaaaaate!!
Maar wel een te leuke lift, daar "moet" je gewoon iets mee doen.
Kus, Daphne

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
je hebt een hele mooie kaart voor GerJanne gemaakt, ze is volgens mij wel fan van de zeshoekjes en ook je te late gelifte kaart is super.
groetjes,
Ans
p.s. fijn dat het met je teen weer beter gaat..

GerJanne zei

Hoi Marja,
heel veel dank voor de leuke kaart op mijn verjaardag! De zeshoekjes zijn enig en ik zag niet dat het restjes waren hoor. gewoon een heel gave kaart!
Ook je 'oude' liftkaartje is heel mooi. Fijn dat het weer beter met je gaat! En je conditie is dus best goed!
Groetjes,
GerJanne

Nelleke zei

Fijn dat je weer op de been bent. Dat stil zitten heeft je dus heel wat kaarten opgeleverd zeg. Deze zijn ook erg leuk en ik ben benieuwd welke kerstkaarten je hebt gemaakt. Groetjes, Nelleke

Rosina zei

Wat fijn dat het weer wat beter gaat met het lopen Marja...na zo een tijd van toch gehandicapt te zijn waardeer je dat nu het meest...
Je 2 kaartjes zijn heel erg mooi gemaakt ...daar zal GerJanne zeker wel blij mee zijn en ook je liftkaartje is super leuk...

groetjes Rosina

Annigide zei

Wat raar, deze post kreeg ik wel te zien maar de vorige twee niet. Jammer want hierdoor wist ik helemaal niet dat je geopereerd was aan je teen. Fijn om te lezen dat het gelukkig alweer beter gaat en je alweer aan de wandel bent.
Een hele mooi kaart voor GerJanne, ik hou wel van die hexagons. De late liftkaart is ook heel mooi in die tinten en lief om iemand even een hart onder de riem te steken, die het goed kunnen gebruiken.
groetjes Angelique

Sarah zei

Leuk kaartje !!

Joanne kramer zei

wat fijn dat je weer op de been bent! 2 hele mooie en vrolijke kaarten! fijn weekend! groetjes Joanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
dat is nog eens goed nieuws zeg, je bent weer goed op de been, van harte daarmee!
Mooi zeg deze kaartjes, prachtig die vormen...
Liefs van Martha

Daphne zei

Hoi Marja! Wat een mooie, lieve kaartjes zeg!
Groetjes, Daphne