knutsels en kadootjes

donderdag 5 november 2015

even uit het gewone doen.

Tja,  daar zit ik dan. Al jaren was er iets met mijn kleine teen waarvan ik dacht dat het een likdoorn was. Mooi niet. Door het dagelijks lopen (ik heb een gezondheids plan voor mezelf opgesteld) is het gaan irriteren en om een lang verhaal kort te maken, ik kwam bij de orthopeed terecht. Na röntgenfoto, mri scan en botscan kwamen ze tot de conclusie dat ik een rare teen had. Ha, ha, dat wist ik al. Het is mijn kleine teen en het advies was om hem te amputeren. Na veel nadenken heb ik toch gekozen om eerst maar eens de bobbel weg te laten halen en nu maar hopen dat het niet terug komt. We denken dat ik een hele tijd geleden de teen een keer vreselijk heb gestoten, dat is ook zo alleen weet ik niet meer of het deze teen was. Maar goed, voorlopig gaat het lopen niet zo geweldig zoals jullie kunnen begrijpen.  De hakschoen die er voor zorgt dat de teen de grond niet raakt is niet zo comfortabel om te lopen maar over 14 dagen gaat alles er weer af.
voorlopig ben ik aan huis gekluisterd en geniet ik van jullie creaties, ik weet nog niet of ik zelf toe kom aan knutselen. Die zolder is nu nog even onneembaar. Gelukkig heb ik helemaal geen pijn en ook niet gehad. 
Allemaal een goed weekend en tot blogs maar 

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte en een spoedig herstel!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anneke zei

Aiai, ik hoop dat het hiermee van de baan is. Succes met het rusten :)

Rosina zei

Heel vervelend voor je Marja dat je even uit je ritme gehaald bent met een operatie aan je kleine teen...gelukkig heb je geen pijn... maar wel een handicap als het lopen niet gemakkelijk gaat....Geniet maar lekker van al je blogdinnen hun creaties...ook een leuke bezigheid
sterte en beterschap ermee...

groetjes
Rosina

Joanne kramer zei

in de lappenmand! wat vervelend! Ik hoop dat het herstel voorspoedig mag zijn en je van je klachten af bent. beterschap en sterkte! groetjes Joanne

Ans Gilbert zei

Hoi Marja
dat ziet er bekend uit, heb een paar jaar geleden ook een voet operatie gehad..Ik hoop dat door het verwijderen van de bult, je weer goed kunt lopen..beterschap,
groetjes,
Ans

Diny zei

Zo....Marja...daar zit je dan!
Het lijkt me inderdaad heel vervelend....doe maar lekker rustig aan!
Ik hoop dat de operatie goed is verlopen en dat je teen niet geamputeerd hoeft te worden.
Groetjes en heel veel sterkte,
Diny

Willy zei

Aiii, toen ik je verhaal las dacht ik PIJN, gelukkig voor jou valt dat dus mee! Heel veel beterschap Marja en gelukkig valt er genoeg te bewonderen in blogland :)

Sarah zei

Rust maar even nu en ik hoop het beste voor je !

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat een pech...
lekker rusten en je laten verwennen,
is mijn dringende advies... hihihihi
en vooral blijven genieten...
en natuurlijk veel beterschap!!!!
liefs van Martha

Joke zei

Hoi Marja, amputeren is inderdaad wel erg drastisch meteen. Ik zou ook eerst de keuze genomen hebben die jij hebt gemaakt. Daarna zie je wel weer. Heel veel sterkte en beterschap en wellicht kunnen er wat hobbyspulletjes voor je naar beneden gehaald worden ;-)

Lieve groetjes, Joke

Daphne Coers zei

Ben blij dat de pijn mee valt mam!!
En je bent zo dapper, goed gedaan hoor.
Tot gauw, Xx

Rensina Steursma zei

Oh jeetje zeg!
Dat is ook niet fijn, ik hoop dat je snel vooruitgang merkt en weer wat meer kunt doen.
Kun je ondertussen niet wat knutselspulletjes naar beneden laten halen door iemand? Kun je toch lekker zitten aan de slag.
Voor nu een fijn weekend!