donderdag 27 augustus 2015

Heen en weer van camping naar huis en van huis naar camping.

Oh Oh, wat is het eigenlijk onrustig steeds maar heen en weer. En als we dan weer zijn waar we willen of moeten zijn is het toch weer heerlijk (of op de camping of weer thuis).
We nemen steeds alles mee, heen en weer, want je weet nooit wat er gebeurt en dan liggen er weer dingen hier of daar (snappen jullie het nog)
Maar....maandag moest ik 's middags naar de tandarts en dinsdagmorgen kwam de kapster en dan zouden we weer terug naar de camping dus......geen fietsen mee, geen hobbyspullen mee geen agenda mee (die waren we eigenlijk vergeten) en wat gebeurt er??
Zijn we in Nunspeet (halverwege Nijkerk/Zwolle), hebben we autopech. De WW gebeld en die zou binnen een uur komen.
Gelukkig stonden we bij de zaak van Daphne en haar man en ook zij moest naar die zelfde tandarts. Kon ik met haar meerijden. Er was iets met de radiator en we waren bang dat de auto naar een garage moest voor een paar dagen. Toen keken we wel even raar, 4 fietsen opt camp en niet een thuis.
Maar, no panic, er was eigenlijk niets aan de hand. We kunnen weer gewoon rijden en volgende week gaan we voor een paar dagen naar Londen en kan de auto even in de revisie.
Ondertussen is het dan weer zo 16 september en is onze Mylo jarig. Moest ik nog een kaartje voor maken en zijn verjaardag wordt op de 13e gevierd dus ik moest opschieten omdat we  daarvoor bijna een week weg zijn.
Weer bracht Willy  mij weer redding en heb ik een kaartje van haar gelift. Bedankt maar weer Willy.
Mylo houdt van oranje en ik had nog allemaal restjes gelli plate papier liggen. Zo leuk om dan stukjes eruit te halen terwijl je hebt gedacht dat het helemaal niets is. Ik gooi geen enkele gelli plate afdruk meer weg want soms is het heel verrassend om het te gebruiken voor kleine dingetjes.
Voor jullie een prettig weekend. Heeft iemand nog een tip voor een leuke hobbywinkel in Londen??

  

12 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Een leuk kaartje met de ballonnen ...
Fijne woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥

Wies zei

Leuke kaart. Mooie achtergrond! Leuk die "krijtbord" ballonnen.
Groetjes, Wies

Willy zei

Jeeehh wat is die leuk geworden zeg, fijn dat ik je heb mogen inspireren!!

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
wat is je kaartje mooi geworden, leuke achtergrond en de ballonnen zijn erg leuk,
groetjes,
Ans

Martha zei

Hoi hoi Marja....
je hebt geen hulp gehad van RICHARD, mijn man? hihihihi nee dat zal wel niet, want wij wonen best een eindje bij jullie vandaan en richards werkregio is ook hier en dat is omgeving BREDA...
Maar gelukkig je auto kan gerepareerd en naar de tandarts ben je dus ook geweest...
veel plezier nog met de vakantie ook met je londontrip!!!!
Je kaartje is heel leuk en zie je wel de gelliachtergrondjes zijn helemaal super!!!!
Wat zal MYLO blij zijn met deze kaart!!!
Liefs van martha

Joanne kramer zei

tjonge...wat een verhaal. Soms kun je even pech hebben!Wat een leuke en vrolijke kaart! Heel veel plezier in Londen! groetjes Joanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een geluk dat jullie toch weer op weg konden gaan Marja, ik geloof inderdaad dat je even zoiets hebt van wat nu...
Ook met je kaart heb je je niet uit het veld laten slaan. Erg leuk geworden met al die verschillende stukjes en de krijtballonnen vind ik erg tof. Het geheel is lekker feestelijk én persoonlijk.
Heel veel plezier in Londen.
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

Wat een verhaal Marja....maar gelukkig kwam het nog goed.
Je hebt wel een PRACHTIG kaartje gemaakt moet ik zeggen....schitterend!
Groetjes Diny

Rosina zei

Soms zit het gewoon even tegen...is het niet het weer dan wel iets anders...en dan loopt de planning in het honderd...heel vervelend is dat..
Maar je heb een prachtig kaartje gemaakt voor Mylo...(je kleinzoon?)
leuke sketch ook en zeker met die krijtballonnen een topkaartje...
Veel plezier in Londen...

groetjes Rosina

Anneke zei

Inderdaad, gelli prints mag je NOOIT weggooien, heel mooie kaart!
Blade Rubber Stamps zit rechtover The British Museum, heel mooie winkel maar ik kom grandioos te laat met mijn advies denk ik :)

Sientje zei

Tijdje niet langsgeweest op je blog. Maar wat een moois en wat een verhaal. En euh Londen geen idee wat hobbywinkel betreft maar misschien kun je even kijken op de site van Do Crafts die hebben meerdere winkels in Engeland. Enne de Engelse scones zijn jummie. Niet vergeten die te eten! We kletsen dinsdag nog wel ff bij.

Miranda V zei

Gave kaart voor een tiener, dat vind ik toch altijd wel een uitdaging. Lekker vrolijke kleuren ook. Bedankt voor je leuke reacties op mijn blog! Groetjes!