knutsels en kadootjes

woensdag 12 augustus 2015

Een trouwerij

Een vriend van onze dochter en schoonzoon is afgelopen vrijdag in het huwelijk getreden en ik vond het wel aardig om bij hen een kaartje in de bus te doen.
Ik ben helemaal verliefd op de birds crazy van Tim Holtz en zag op pinterest een leuk idee voor een trouwkaart. Het probleem was echter dat ik op de camping geen tule had. Van onze buurmeisjes kreeg ik een soort anti vliegenparaplu  die je over etenswaren kunt zetten (hoe heet zo'n ding eigenlijk?) maar Ed, mijn man, pikte die meteen in want dat vond hij toch wel erg zonde om daar een stukje uit te knippen van 5 cm.
Gelukkig gingen onze andere buren een dagje naar huis en zij had genoeg tule thuis dus kreeg ik zondagavond een strookje. Zo lief.
Wij zijn ook weer even thuis maar gaan morgen weer terug. Als je thuis bent "moet" je weer zo veel. In ieder geval heb ik de was weer schoon, dat kan allemaal weer mee terug. Ik heb van die handige blauwe Ikea tassen en daar wordt alles in gedaan, heel makkelijk. Misschien een idee voor anderen?
Hieronder ook even een foto van de anti vliegen kap, een mooi ding toch??? eigenlijk ook best wel zonde om daar zo'n klein stukje uit te knippen. Dus Sterre en Merte, als jullie dit lezen, hij wordt door ons wel gebruikt!

Het bruidspaar heeft twee kinderen, die heb ik er op mijn manier ook maar op verwerkt, ik denk dat ze dat wel begrijpen.
Groetjes Marja

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke birdie-bruidspaar!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Mariƫtte zei

Leuk kaartje, vooral die tule! Heerlijk dat iedereen je helpt op de. Camping! Het worden zo leuke gezamelijke projecten. Groetjes Mariette

Willy zei

Wat een geweldig leuke kaart Marja, leuk zo met dat tule en wat een leuk verhaal!!

Rosina zei

Heel mooi trouwkaartje Marja...mooi gedaan met die tule...

groetjes Rosina

Joanne kramer zei

wat een leuke kaart! Zal zeker op prijs gesteld worden. Inderdaad is zo'n vliegending best handig, zeker op de camping! groetjes Joanne

Diny zei

wat een tof kaartje heb je gemaakt voor het bruidspaar Marja....goed opgelost met het tule....zou toch zond zijn geweest als je een stukje uit je vliegenkap had geknipt!
Groetjes Diny

Wies zei

Mooi kaartje Marja, Leuk gemaakt,dit vogelbruidspaar op de kaart compleet met hoge hoed en sluier.
Fijn dat je een stukje tule kreeg en de anti vliegenkap niet stuk geknipt hebt.
Groetjes, Wies

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat een schattige kaart!
Leuk opgelost met het tule,
en een antivliegenkapje rijker!
Liefs van Martha, veel plezier weer op de camping

Yvonne zei

Wat een leuk trouwkaartje, en de tule maakt het inderdaad wel helemaal af!
Bedankt voor je berichtje op mijn blog, wat leuk.
Groetjes van Yvon

Dora zei

hoi Marja,
wat een pracht van een kaart met die vogels. ze zijn inderdaad super leuk.
Ik heb ze ook maar nog niets mee gedaan.
dank je wel voor om iedere keer langs te komen.
groetjes