knutsels en kadootjes

dinsdag 18 augustus 2015

Buurmeisjes op de camping

Dat is zo leuk op een camping als je een seizoenplaats hebt. Je krijgt dan in de zomervakantie verschillende mensen of gezinnen naast je staan.
Deze keer was er een vader met 2 dochtertjes van 10 en 12 jaar. Zij hadden al eens eerder naast ons gestaan maar kozen daarna voor een plek op een ander veld ivm de glijbaan die daar was. Nu zijn ze wat ouder en wilden liever op het veld met de tafeltennis tafel staan.
Het was heel gezellig. Ze waren eerst met hun moeder in Frankrijk geweest en hadden daar heel erg goed met de diabolo leren omgaan. Het leek wel een circusact. Zo leuk, ze deden allerlei kunstjes ermee en ik vond het bewonderenswaardig.
Af en toe kwamen ze even kletsen en (helaas de laatste dag) wilden ze ook wel eens een kaart maken. Sterre vooral, zij wilde wel eens weten of het moeilijk was.
Ze deden het leuk, overlegden met elkaar welke kleuren papier ze zouden nemen en welk vogeltje en welke kleur de hartjes moesten zijn.
Ik heb er bij gezeten en vond het heel gezellig.
Toen moest er nog een gedichtje in de binnenkant. Hup naar papa, hij kon heel goed dichten zeiden ze.
Het gedichtje moet ik jullie onthouden. Ze vonden dat ik dat niet op de blog mocht zetten want dat was voor mij en voor niemand anders. Lief hè.

Wij zijn door de regen verdreven, nu lekker thuis met de kachel aan. Gelukkig is het maar 60 km van hier dus morgen gaan we weer terug als het weer mooi is ("ze" hebben dat beloofd maar die "ze" ben ik nog nooit tegengekomen, zo gek).
Voor jullie allemaal weer een fijne dag, uiteindelijk moeten we toch de dag  "plukken"!!

10 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Een kaartje om te koesteren ...
Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

Joanne kramer zei

Wat een gezelligheid! Een heel lief kaartje zo... Ik hoop dat het mooie weer word!! Zou heerlijk zijn voor ons allen ;-). groetjes Joanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat lief!!!!
erg leuk dat die meisjes bij jou mochten knutselen
en ze hebben het superleuk gedaan,
lief dat je een gedichtje kreeg!
Liefs van martha

Willy zei

Wat een gezelligheid daar bij jullie op het veldje, kan me voorstellen dat je 'ouwe' buurtjes graag weer naast jullie wilden staan! Wat een lief kaartje!!

Diny zei

Wat ontzettend leuk van ''de meiden'' Marja om zo'n leuke kaart voor je te maken.....en het geeft nog wat gezelligheid ook!
Groetjes en het weer wordt beter hoor,
Diny

GerJanne zei

Oh wat leuk MArja. Dat vind ik ook zo leuk aan een camping, die contacten die je eigenlijk zo makkelijk maakt. En moet je zien wat er van komt. Enig, toch?
Groetjes,
GerJanne

Anneke zei

Heel leuk verhaal, en een mooie kaart!

Daphne Coers zei

Wat lief mam, dit kaartje.
En ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar het gedichtje natuurlijk ;-)

Hopen dat wij nu ook gauw weer eens lekker kunnen knutselen, samen (met Jade erbij?!)
Ach........wat in het vat zit.....enz.
Kus, Daphne

Rosina zei

Wat gezellig dat je 2 buurmeisjes op de camping bij je kwamen knutselen...een schitterend kaartje hoor en gelijk hebben ze het gedichtje was alleen voor 'jou'...ja we hopen weer op een paar heerlijke daagjes...

groetjes Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat vind ik altijd het gezellige van een camping, je doet heel gemakkelijk contact op en kijk eens in dit geval met wat voor een leuk resultaat. Dat is een gezellige boel geweest aan jouw tafel..De kaart is leuk geworden en wat lief dat ze aan de binnenkant een gedicht alleen voor jou hebben gemaakt. Een moment én een kaart om te koesteren...
Lieve groetjes Miranda