knutsels en kadootjes

donderdag 21 augustus 2014

Vervolg KGKD Zwolle

Zoals ik al schreef, ik deed mee aan 3 workshops. De eerste was bij de kraam van Bianca's Toko.
Op een of andere manier kom ik altijd toevallig bij haar terecht, je wordt daar heel leuke geholpen. Daphne heeft daar haar big shot gekocht en ik heb bij haar mijn scor pall gekocht en zij gaat nu voor mij informeren of de niet permanente lijm voor de Slice van Daphne nog ergens te krijgen is.
Wat ik daar maakte was het boekje met de auto's. Gedaan met Distress inkt en de witten stukjes met een heel dun penseeltje en chloor opgebleekt. De zilverkleurige versiering is gewoon papier, daar een stukje plakalufo van zo'n rol van de Action erop en dan uit gestanst. Je moet het maar even weten.
Het andere boekje maakte ik bij hobbyresort en heel gezellig zitten kletsen met de mevrouw die dat begeleidde. Er zitten labeltjes in en je kunt er van alles nog van maken.
Toen heb ik de hele beurs afgewerkt en ben als laatste bij de Te Gekke Krijtjes terecht gekomen.
Daar deed Sannie verschillende workshops maar ik koos voor deze 10 basis dingen die je met de krijtjes kan doen. Ik vind het blad niet zo geweldig daar moet ik nog maar eens mee oefenen want de kaarten die zij ermee had gemaakt waren echt wel heel leuk geworden.
ook het lint heb ik gekleurd met die krijtjes. Je gaat er goed overheen, veegt het na met reukloze terpentine en je kunt iedere kleur maken die je wilt. Echt leuk.
Kortom.....ik had een hele geslaagde dag. Was er om 11 uur en om half 5 ging ik weer naar huis. Niet eens koffie gedronken.
Voor iedereen die er ook nog heen gaat:  een fijne dag en veel plezier.

14 opmerkingen:

anneke's creaties zei

Nou marja je hebt echt mooie hobby spulletjes gekocht en ook hele leuke creaties gemaakt tijdens de workshop
Ja ik verheug me op morgen
Heb ook best wel zin in een lekker dagje struinen langs alle kraampjes

Groetjes Anneke

Rosina zei

Leuk dat je dicht bij de beurs woont Marja....ik ga misschien wel naar de den Bosch...maar zeker is dat nog niet...Je heb het wel naar je zin gehad zo te lezen en ook zijn er hele leuke spulletjes in je mandje gevallen...heel veel plezier ermee...en ik ben weer benieuwd naar het moois wat je ermee gaat maken...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat heb je veel spulletjes gekocht Marja....en zo leuk allemaal!
En wat je gemaakt hebt ziet er ook erg leuk uit moet ik zeggen!
Leuk dat het zo vlakbij is voor je dat je er op de fiets naar toe kan....ideaal!

Groetjes Diny

GerJanne zei

Hoi Marja,
wat een leuke berichtjes heb je geschreven. Ik ben er even voor gaan zitten. Als ik het goed begrijp heb je Monique ontmoet bij Bianca's toko. Zij zou de workshop doen. Maar ik weet niet of ze er ook op donderdag was. Monique is de beheerste van Knutsels en Kadootjes...
Je hebt echt en geslaagde dag gehad en dn ook nog op de fiets!
Echt superhandig. Daarom ga ik in oktober naar Apeldoorn. Ook dichtbij!
Mooie spullen heb je er weer bij!
Groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

oh, en de resultaten van de workshops zijn prachtig!

Wies zei

Wat ideaal dat je zo in de buurt van de beurs woont. Je hebt leuke dingen aangeschaft en ook gemaakt. Vooral het boekje met de auto's vind ik erg mooi.
Groetjes, Wies

Willy zei

Wat een mooie spullen heb je gekocht en leuke workshops gevold, klinkt als een geslaagde dag! Wij (Annemiek en ik) gaan a.s. zaterdag, heb er super veel zin in!

Nelleke zei

Je hebt een heerlijke dag gehad zo te lezen. Ik sla Zwolle over deze keer, ik werk de komende dagen. Even je andere posten bekeken. ik ben weer bij. Groetjes, Nelleke

Daphne Coers zei

Wauw mam, leuk hoor!
Nu gauw eens tijd maken om te komen (of ik bij jullie) om mij alles te leren en te laten zien.
Leuk, ik krijg weer helemaal zin in het knutsel gebeuren.
Xx

Els zei

Volgens mij zat jij dan naast ons bij Bianca. En wat een leuke workshop was. Scrapbookzolder vond ik ook zo'n leuke workshop.

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt Marja, en geweldig toch dat je het zo leuk hebt gehad. Ik ga volgende week naar Den Bosch, dus eens kijken of ik links en rechts wat kan volgen van de workshops. Hier kan je weer lekker mee vooruit. Fijn weekend, groetjes, Ingrid

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat leuk deze verslagjes van de beurs!!! Mooi boekje heb je gemaakt!
mooie dingetjes gekocht!!!
Ik ga volgende week naar denbosch, das voor mij ongeveer 50 kilometer rijden, maar ik heb er een dagje voor uitgetrokken, lekker snuffelen, ik heb de lijst met deelnemers al uitgeprint en opgezocht wat ik "nodig" denk te hebben en mijn kaartje online gekocht..
liefs en groetjes van Martha

Joanne kramer zei

Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Fijn dat het zo'n geslaagde dag was. Wat een leuk bericht hierboven over dat papier! groetjes Joanne

Monique zei

Hoi Marja, leuk dat je bij mij aan bent geschoven. Ik vind het zo leuk om met mede-hobbyisten te kletsen en ze weer aan leuke ideetjes te helpen. Te gekke krijtjes heb ik nog nooit mee gewerkt. Dus wie weet schuif ik aan op een andere beurs.
Fijne knutselweek!
Lieve groetjes, Monique