knutsels en kadootjes

dinsdag 8 april 2014

Waarom nou????

Vandaag nog maar niet de kaart voor mijn schoonzoon. Eerst moet er iets anders van mijn hart.
Ik ben volger geworden van Ellie Knol. Zij had een stand op de Art Specially beurs, afgelopen zaterdag.
Zij vertelde mij dat ik de achterkanten van oude kaarten ook kon gebruiken om b.v. ATC's te maken deed zij ook en ze gaf me er enthousiast een mee.
Zoals jullie weten doe ik aan kaartrecycling en heb dus veel kaarten. Heb het meteen geprobeerd en ik ben er best blij mee.

Maar....nu staat op haar blog dat haar 1e ontwerpen voor Magenta, dat zijn er ongeveer 71, tags en kaarten, zijn gestolen.... en nog meer. Nou vraag ik je, wie doet nou zoiets? Allemaal knutselaars onder elkaar?
Ik begrijp hier helemaal niets van.
Ik heb voor haar een kaartje gemaakt als hart onder de riem en daarbij een snelle ATC op de achterkant van een oude kaart, dat is de onderste foto. Ook eens heel oude waterverf met pearlglans gebruikt. Leuk hoor zo'n beurs, je gaat weer eens bij je oude spullen kijken tenminste ik wel.
Met de Te gekke krijtjes gaat het steeds beter. Helemaal geweldig die filmpjes van Sannie. Ik heb alleen nog geen tijd om mijn probeersels te fotograferen dus dit staat in de planning.
Fijne avond en groetjes maar weer
Dan vergat ik er nog erbij te zetten dat ik het idee voor dit ontwerp weer van iemand heb die ik niet meer weet. De rondjes zijn gemaakt met een kurk en de randjes er omheen met een dop van en of andere fles.
Doegies morgen feest...met taart.

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Oh wat misselijk!! Ik heb vaker gehoord dat mensen op stelen. Ik snap daar ook helemaal niets van. Als je daar heen gaat ga je voor de hobby....hoe kun je je hobby nou uitvoeren met gestolen spullen?
Nou ja je kaarten zijn erg leuk! Die met de rondjes is echt gaaf.
Leuk idee met kurk en een dop...
Groetjes,
GerJanne

Annemiek zei

Ja ik las het ook. Ongelooflijk he? Ik hoop dat degene berouw krijgt en Ellie haar kaarten weer terug krijgt. Lief dat je deze voor haar hebt gemaakt. Ze zijn mooi geworden

Rosina zei

Wat vervelend voor Ellie dat haar kaartjes gestolen zijn op de beurs....hoe laag kan je zakken om zoiets te doen....Ik hoop ook dat ze haar kaartjes terugsturen....
Het zijn weer prachtige kaartjes die je gemaakt hebt...heel goed idee om zo kaartjes te recyclen.... en wat lief van je Marja om haar zo'n leuk kaartje te sturen....
groetjes Rosina

Joanne kramer zei

Wat een rare mensen op deze wereld. Kun je toch niet blij van worden als je zo aan je spullen komt!? wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Je bent lekker actief! groetjes Joanne

Daphne Coers zei

Boos, dat kan ik er om worden!!!!
Wij hebben zelf een eigen winkel en uit ervaring weet dat het echt heeeeeel naar is als mensen van je STELEN, bah bah bah!!

Wel lief mam, dat je een kaartje hebt gemaakt. Ze zijn trouwens mooi.
Die eerste is mooi en CAS, leuk hoor.
Gebruik je nou de LEGE achterkant van de kaart? Joh, dan kun je echt zowat de hele kaart recyclen.

Oh en het idee heb je misschien van Willy? Die gebruikt vaak "vreemde" voorwerpen als stempel (ik bedoel dus niet raar, maar goed gevonden ;-) ).

Rensina Steursma zei

Wat een vreselijk idee dat iemand zomaar je spullen steelt. Wie gaat er nu kaartjes stelen, echt stom!
Ik hoop dat ze je kaartje leuk vind, ik vind ze in ieder geval erg mooi geworden!
Lieve groetjes Rensina

Patrice zei

Nou voor mij mag de "DIEF", want dat is het...meteen reuma in de vingers krijgen! Dat doe je niet!!! Pikken van een ander is beneden alle peil!!
Ik heb het ook ooit zien gebeuren op één van de vorige events...drie dames die bij een kraam, spullen in hun zak lieten verdwijnen en zo wegwandelden... nou, je mag niemand iets naars wensen, maar voor zulke lui, vind ik dat je een uitzondering mag maken!!!
Groetjes Patrice