knutsels en kadootjes

zaterdag 5 april 2014

Art specially stempel event in Nijkerk

Vandaag was ik er. Voor de eerste keer en ik heb mijn  ogen uitgekeken. Het wat TE veel. Voor mij is het dan altijd heel moeilijk om iets te kiezen. Ik kreeg zo veel indrukken dat ik na een half uur dacht: ik ga naar huis. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan. Onze camping ligt in de buurt van Nijkerk dus we waren er zo. Na 2 dagen werken aan ons 2e huisje (caravan met voortent en vlonder) was het lekker om er even tussenuit te gaan. Mijn man, Ed, is gezellig meegegaan en heeft plezier gehad met al die "kakelende" vrouwen. Hij is op een gegeven moment buiten gaan zitten en heeft heerlijk zitten babbelen met allerlei dames.
Het leuke was dat ik bij de eerste stand Sientje tegenkwam, heel apart om iemand dan opeens in het echt te ontmoeten. We hebben even staan kletsen en toen onze weg maar weer vervolgd. Verder heb ik geen bekenden gezien. Jammer want dat zou wel leuk geweest zijn.
Ik heb een foto genomen van mijn "score". Ik wil met canvasjes gaan werken en heb daar wat dingen voor aangeschaft. Ben benieuwd wat daar van terecht komt. Verder was ik aan het eind van de middag helemaal "kapot" kon echt geen pap meer zeggen maar wat was het leuk. Volgend jaar ga ik weer.
Fijn weekend en groetjes.

16 opmerkingen:

Rosina zei

Wat fijn te lezen Marja dat je een leuke dag heb gehad op het stempelevent...
Zo te zien heb je ook leuke spulletjes gekocht....heel veel plezoer ermee...

Groetjes en een fijne zondag morgen
Rosina

Mariëtte zei

O, gaaf je hebt je spetters stempels gekocht. Mooie dingen heb je gekocht, veel plezier ermee! We zullen vast dekomende periode veel nieuwe kaartjes zien! Groetjes mariette

Nelleke zei

O, wat heb je mooie spulletjes gekocht zeg ja soms zie je zo veel dat je het niet niet meer weet. Geniet op de camping. Je kaartjes zijn mooi vooral die je door de embossing folder hebt gehad. Groetjes, nelleke

GerJanne zei

Oh, dus niet alleen stempels...dan moet ik het in de gaten houden voor volgend jaar! Geniet van het vrije campingleven en lekker bijkomen morgen! Gat het goed met Eds schouder?
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

Dat ziet er goed uit Marja....leuke spulletjes heb je gekocht.
Daar krijgen we binnenkort vast meer van te zien.

Groetjes en veel plezier op de camping,
Diny

Els zei

Heerlijk toch zo'n dagje en geniet van je nieuwe spulletjes.
Fijne zondag eng roetjes, Els

Daphne Coers zei

Jullie konden idd geen PAP meer zeggen toen jullie hier nog even waren gisteren.
Maar wel leuke dingen gekocht (en aan mij gedacht,DANK VOOR DE LIJM!!))
Ik ben benieuwd naar de stempel kaartjes die nu gaan komen. En je canvasjes, dat is leuk om te doen hoor!
Kijk maar eens goed rond hier in bloggers land, krijg je zo inspiratie van.

Als we jou zoeken de komende tijd, zit je op zolder, hi hi.

Rensina Steursma zei

Snap best dat je vermoeid was, heb ik ook altijd. Je ziet zoveel en zulke leuke dingen. En meestal is het ook nog druk...
Maar goed, je hebt superleuke dingen gekocht! Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken de komende tijd. Maar dat zien we vast wel verschijnen :)
Fijne zondag, Rensina

Willy zei

Wat een mooie "buit" Marja, ik zie hele leuke spulletjes er tussen ben dan ook benieuwd wat je hier mee gaat maken. Was idd super druk maar reuze gezellig! Vriendinnetje en ik waren ook kapot hóór :)Jammer dat we elkaar niet herkend hebben :(

Sientje zei

Haha je bent er snel bij hoor. Ook ik kon geen pap meer zeggen. Zoveel indrukken, zoveel moois. Vond het super om ook jou in het echie te ontmoeten en dan te bedenken dat je maar een paar straten bij mij vandaan woont ;) Ik ben nog lekker aan het nagenieten de buit keer op keer door mijn handen laten gaan bedenken wat ik ermee ga doen. Je hebt een mooie buit! Die spetter stempel heb ik ook gekocht, dat worden spetterende creaties!

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
wat een mooie buit heb je gescoord,
ik zie er leuke dingetjes bij zitten waar ik ook wel zin in heb...
hahaha..
Kan me voorstellen dat je moe was, ben ook altijd total loss van het bezoek aan een beurs!
Groetjes van Daatje en lekker bijkomen !!!!

Annemiek zei

Lekker ingekocht zie ik. Maar wat was er veel te zien he? Ik ben gisteren ook samen geweest met mijn vriendinnetje. Jammer dat we elkaar niet herkend hebben.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooie spulletjes heb je gekocht, die stempels met inktspatters heb ik gisteren ook gekocht, jammer dat ik je gisteren niet heb gezien.
succes met canvasjes maken, is zo leuk om te doen en met je nieuwe spulletjes moet het toch zeker lukken.

groetjes jolande

Dora zei

Hoi Marja,
wat leuk dat je daar ook bent geweest. gisteren met judith en Rebekka(mijn dochter)naar toe gegaan.
inderdaad...wat veel materialen zie je daar.
je hebt leuke spulletjes gekocht.
veel succes en een fijne dag!
trouwens, je hebt weer prachtig creaties op je blog staan.
groetjes

Jolanda zei

gave spulletjes heb je gescoord Marja! leuke beurs hè, wij waren de eerste keer in Nijkerk en vonden het helemaal geweldig:0) gezellig dat je mijn blog bezocht hebt...tot blogs maar weer!
grtz Jolanda

Anneke zei

Leuke buit, succes met de canvasjes :)