knutsels en kadootjes

dinsdag 1 april 2014

Idee van Willy.

Ik zag bij Willy een leuk idee dat ik ook wilde gaan doen.
Ik heb het een paar keer geprobeerd maar alles mislukte totdat ik wat geduld betrachtte en zie daar, mijn creatie. Ik ben nog niet helemaal tevreden, de tekst staat er niet zo mooi op maar het kan er mee door.
Je doet wat distressinkt op een embossingfolder, spuit het een beetje nat en legt je papier erop dan zachtjes aandrukken.
Willy schrijft dat ze dit een paar keer heeft herhaald maar dat lukt mij niet dus ik heb het maar 1 keer gedaan.
Dank je wel Willy voor het idee.
Nu ga ik proberen om dit bericht te programmeren op morgen, kijken of

het lukt.
Fijne dag
PS Het programmeren is gelukt en ik heb zelfs nu de afbeelding verwijderd en een andere neergezet. Ik had er nog wat glinstersteentjes aan toegevoegd. Ik ga het steeds beter leren. Doei

8 opmerkingen:

Atelier Valerie © zei

Ik vind het nochtans een sfeervol, fris en mooi kaartje ...
Geniet van deze dinsdag, lieve groetjes Valerie ♥

Ingrid Reyners zei

Ik doe deze techniek ook wel eens toepassen, meestal op rouwkaarten, maar ik vind het een erg mooie techniek. Die van jouw is ook heel goed gelukt Marja. Ik denk dat het programeren van je blogbericht wel is gelukt of niet?
Fijne dag, groetjes, Ingrid.

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart. Je kaart hieronder is ook al zo mooi! groetjes Joanne

Rensina Steursma zei

Supermooie kaart is het geworden!
Ik denk dat je techniek wel gelukt is.
Groetjes Rensina
ps. Krijg jij mijn bericht wel in je leeslijst? Want ik heb het idee dat sommige 'trouwe' volgers mij niet meer zien omdat ik zo weinig reacties krijg. Ik hoor het graag :)

Annemiek zei

Leuk he? Om je zo te laten inspireren door een ander. Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt hoor. Leuke kleurencombinatie heb je gebruikt.

Sientje zei

Wat een leuk idee zeg. Je kaartjes is dan ook erg leuk geworden. O en de kleilabels bij Mariette op haar blog hebben we bij Wilma ( http://wilmaswarmwishes.blogspot.nl/ ) thuis gemaakt, wel is waar ook hier in ons gezellige wijkje. Je bent overigens altijd van harte welkom om hier mee te freubelen hoor elke woensdag dan maken Wilma, Alida en ik er een gezellige productieve ochtend van. OP dit moment geef ik even geen workshops maar ik ben er wel mee bezig om binnenkort weer op nieuw te starten.

Diny zei

Wauw....wat een prachtige kaart.....super!

Groetjes Diny

Willy zei

Ik vind jouw uitvoering van de techniek echt super goed gelukt Marja, mooie kleurtjes! Bedankt dat je naar mijn blog gelinkt hebt, super lief!