knutsels en kadootjes

donderdag 5 december 2013

Vorig jaar

Vorig jaar heb ik ook Kerstkaarten gemaakt. De eerste is toen overgebleven en...wie wat bewaart heeft wat. Ik ben nogal "gek" op deze kleurtjes, vooral in de wintertijd.
Als wij zomers op de camping zijn kan ik niet zo veel knutselspullen meenemen . Ik ga dan toch maar weer knippen. (of heel veel lezen maar af en toe "moet" ik iets met mijn handen doen)
Het meisje dus geknipt en met mijn score pal een envelopje gemaakt. Op een of andere manier heb ik ergens de maten voor enveloppen "opgepikt" en het gaat dan zo lekker makkelijk daarom wilde ik het vlopje ook laten zien.
De middelste kaart heb ik eergisteren even snel gemaakt, ik heb hem ergens vandaan gelift maar weet nooit meer bij wie. Het voorbeeld was met washi tape, dat had ik niet in zwart/wit dus heb ik strookjes gesneden uit een blokje. Kwam gisteren bij het Kruidvat de rode plakparels tegen dus die heb ik er 's avonds nog bijgeplakt. 
Voor nu even genoeg. Groetjes Marja


4 opmerkingen:

Rosina zei

Hele leuke kaartje Marja...Ik vind ze allemaal wel wat hebben en zou niet kunnen kiezen....goed opglost met reepjes DP als je geen washitape in huis hebt,....is niet te zien hoor....
groetjes en een fijne pakjesavond
Rosina

Rensina Steursma zei

Leuke kaarten heb je gemaakt, ik vind vooral de middelste erg mooie.
Liefs Rensina

Daphne Coers zei

Leuk mam!
Die washi tape hadden ze bij de Wibra in het zwart wit, pff.....die wilde ik dus niet voor je kopen voor pakjes avond, want ik dacht, zwart wit, dat gebruik jij noooooit.
Nou, wel dus, hi hi.
Wel goed opgelost zo.
Die andere 2 zijn ook leu, kaartjes van vorig jaar, nou, dat schiet lekker op ;-)
Kus, Daphne

GerJanne zei

Hoi Marja, wat een leuke kaartjes heb je gemaakt!
Ik vind de eerste het leukst. De tweede is ook weer super en de derde is gewoon heel vrolijk!
Ik heb je een mailtje gestuurd!
Ben benieuwd....
GerJanne