zaterdag 31 augustus 2024

Daar ben ik weer even

 Het is weer einde van de maand en Daphne en ik houden het nog steeds vol om een kaartje voor elkaar te maken. Dit is de 43e. Deze maand was ik aan de beurt om het onderwerp te bedenken maar door heel veel afleiding op de camping was ik totaal vergeten wat ik had bedacht. 😂 Gelukkig wist Daphne het nog wel  en was heel even een beetje in stress en appte naar mij : "en niet nu van onderwerp veranderen hoor, ik heb al 6 kaartjes klaar"!!

Ik had bedacht "poezen" want ik had al een hele tijd twee, leuke ingekleurde poesjes op mijn tafel liggen en wilde die nu eindelijk eens gebruiken. Maar.....helaas, op de camping kon ik ze niet meer vinden, ik dacht dat ik ze mee had genomen, nee dus. Ik bedenk me nu dat ik nu ik even thuis ben nog niet heb gekeken waar ik ze dan heb gelaten. Nou ja, dat komt nog wel want nu staan we op het punt om weer naar de camping te gaan.

Ik heb beide kaartjes afgelopen maandag gemaakt, vind ze zelf best leuk geworden alleen het poesje voor Daphne (de onderste) had iets meer kleur kunnen hebben maar het zat er al op geplakt.

Gaan jullie ook even bij



Daphne www.postvandaphne.blogspot.com kijken?

Voor nu veel liefs van  mij en een fijne dag.

vrijdag 30 augustus 2024

Uit de voorraad

 Een vriendin van Ariënne wordt zondag 60 jaar en haar man heeft dan zijn eerste officiële pensioen dag. Ariënne vroeg of ik een kaartje voor ze wilde maken maar gelukkig had ik er nog een in voorraad want het is in de caravan echt te warm om te knutselen. 

Een tijdje geleden had Daphne het over een spotlight kaart ( ik geloof dat dit zo heet) en ik dacht meteen aan deze leuke stempel. Ik heb hem met neon verf gekleurd. Zelf vind ik het een leuke kaart geworden en Ariënne ook.

We genieten nog steeds van ons camping plekje, ik altijd onder de parasol en vaak met een boek. Als het straks weer wat frisser wordt ga ik weer meer aan de knutsel.

Mooi weekend voor jullie, hier gaat het ook lukken.

De foto is niet helemaal geweldig maar ik nog steeds moeite om te bloggen via mijn telefoon. 


Liefs van mij .