zaterdag 18 december 2021

Puf, puf....kerstkaarten de deur uit.

 Heel verbaasd ben ik altijd over al die mensen die een drukke baan hebben, een gezin en dan ook nog tijd hebben om veel te knutselen en te bloggen. Wij zijn gewoon pensionado's maar komen tijd te kort. Tja, we staan natuurlijk niet zo vroeg op, dat is waar en dan is de ochtend al zo voorbij en ooit heeft iemand eens tegen ons gezegd: "Als je gepensioneerd bent, dan krijg je het pas druk!"  😂 maar oké, ik heb toch onze kerstkaarten op tijd de deur uit gekregen. Dus alles opgeruimd en natuurlijk te vroeg want opeens gaat het dan van: "hé hebben we die wel gestuurd en die?" ondanks het lijstje dat ik altijd maak.

Nu kreeg ik van Daphne van de week een leuke tip. Zij had bij craft sensations een "snelle kerstkaart"  gevonden. Erg handig Daph, bedankt. Het is de post van 10 december, zo leuk om te doen dus ik heb er meteen drie gemaakt. Eén voor onze buurman die van de week een anoniem briefje op zijn autoruit kreeg geplakt of hij zijn auto niet op de stoep wilde zetten want dat was zo lastig. (man is aan het verbouwen en af en toe staat zijn auto dan voor de deur). Wij vonden dat nogal sneu dus maakte ik voor hem een kaartje zodat hij ook leuke post ontvangt in deze tijd. De derde kaart is hetzelfde als de eerste dus die hoef ik niet meer te plaatsen.

Vandaag ga ik nog even door en, echt waar, heb je nog snelle kaarten nodig, kijk even bij Craft sensations, er staat later nog een leuk idee op.

Wat mijn aanstaande operatie betreft, ik sta op de wachtlijst voor een nieuwe knie maar ik ben nog lang niet aan de beurt, wordt vervolgd.

Heel fijn weekend en liefs van mij.



 

7 opmerkingen:

  1. Heel mooie kaarten. Bij Craft Sensations vond ik ze nou niet zo geweldig, maar nu ik ze hier zie zijn ze toch wel heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk snel kerstkaartje Marja.
    Haha, je verhaal over drukke pensionado's herken ik. Zoals je zegt de ochtend is zo om als je later uit bed komt. Ik ben ook altijd bezig met iets, moet wel zeggen dat ik ook mantelzorg doe voor mijn moeder. Daar gaan ook veel uurtjes in zitten.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Snelle kaarten????
    Pff, ik ben er toch een poos mee bezig geweest, niet normaal meer🤣.
    Maar ze zijn wel leuk hè, héél leuk zelfs en ideaal voor je restjes. Mooi papier heb jij gebruikt.
    Weet je wat nou gek is, ik had hetzelfde als wat Angélique had, ik vind ze helemaal niet zo leuk, maar nu ik er zelf mee bezig ben vind ik ze steeds lekker worden!!
    En....... jullie moeten gewoon eerder opstaan en meteen hoop hoop aan de slag, luie mensen!!😂

    (Nee hoor, genieten jullie maar lekker en deel de dag in zoals jullie zelf willen!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk he Marja, dat je niet meer hoeft te haasten en lekker kunt uitslapen
    Prachtig kaartje heb je gemaakt, craftsensation geeft altijd leuke voorbeelden
    Fijne dag liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je snelle kerstkaarten zijn superleuk geworden Marja. Mooie kleurtjes.
    Lekker toch dat verder alles in een rustiger tempo mag.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk Marja! Ze zien er helemaal niet uit als snel. Ze zijn heel erg leuk! Die wachtlijsten zijn er helaas door de corona. Mijn schoonzus kan pas 27 januari terecht...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldig idee, super mooie kaarten!!! Ook ik mocht een mooie kaart van je ontvangen, super lief! Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen