zaterdag 27 november 2021

Challenge Daphne en Marja

 En weer is het de laatste zaterdag van de maand. Het is toch altijd weer spannend of wij onze uitdaging voor elkaar krijgen maar het is weer gelukt. Deze maand was het aan Daphne om het onderwerp te bedenken. Zij verzon: gebruik een quote op je kaart. Heel toevallig was ik bezig om één en ander op te ruimen en daarbij viel deze quote op mijn werktafel. Daar hoefde ik dus niet meer over na te denken. Deze MOEST gewoon naar Daphne. Zij heeft afgelopen zomer zo maar een hondje gekregen. Nee, geen aanlopertje""maar meer een "afdankertje en wat heeft/hebben zij er veel plezier van. Daar komt ook nog bij dat "Floor" precies lijkt op het hondje dat zij, vroeger, bijna 17 jaar hebben gehad, Kinky. Dus gelukkig geen spijt.

Ik vond het nogal wat, maar met veel liefde wordt Floor verzorgd zelfs door Lila, de hond van Jesse.

Dus mijn kaart was snel klaar.

Toen kreeg ik nog een berichtje van Daph, of ik al klaar was en dat ik het niet te moeilijk moest maken en of ik het snapte, ik citeer :"je snapt wat ik bedoel hè. Woordspeling, woordgrap. Denk aan  hiep, hiep boera'' en dan met een koe erbij. of "piep piep hoera en dan met een muis"

Tja maar eerst had ze echt gezegd: Kaart met een quote.  Dus.....jammer dan want ik vond echt dat deze naar haar toe moest. Die quote had ik al heel lang in een mandje liggen, was hem zelfs vergeten en dan opeens op mijn bureau, kan niet missen, punt klaar.


Ik maak er ook altijd één voor Arienne en daar heb ik dan maar deze voor gemaakt, hoop dat Daphne tevreden is.


Ik wens iedereen een mooi weekend, hoop dat de nieuwe corona maatregelen niet te hard ingrijpen.

Liefs van mij. 


11 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaarten Marja
    Die van Daphne is supergoed en passend,
    de kaart voor je andere dochter is ook heel leuk en de tekst is grappig!
    Liefs en geniet, Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal leuk !!!!
    Gave tekst !
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk nu hoe flexibel je bent: Daphne geeft de opdracht door, jij voert hem perfect uit (het is een heel mooie kaart geworden), Daphne verandert de opdracht en ook die voer je zomaar uit (en weer een mooie kaart nu voor je andere dochter). Dubbel goed gedaan dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihihi.... die Daphne! Denken dat je de extra twist kunt gedachten lezen! Maar dat zal ze vast niet erg inden als ze deze leuke kaart krijgt met super quote.
    Voor Arienne heb je ook een heel mooie kaart gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuk beide kaarten.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaarten maakte je voor deze uitdaging. En een quote is een quote en die voor Daphne is erg toepasselijk. Voor je andere dochter heb je helemaal aan de opdracht voldaan.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zo blij met mijn kaart🥰
    De achtergrond is zo mooi, met die blokjes en wat heb je het ontzettend netjes precies op het randje gedaan, aan alle kanten gelijk!
    Zo leuk dat je het zelf gemaakt heb, met een stencil, dat vergeet ik vaak te doen, maar ik heb ik niet van die fijne sponsjes en inkt daarvoor.
    De tekst is inderdaad helemaal voor mij, het is je daarom vergeven dat er geen woord grap in zit 😉 (Floor is gewoon de grap op zich, INEENS was ze daar, ze liep zomaar ons hart binnen)
    We gaan toch wel door hè, volgens jaar, met onze uitdagingen?
    Oh, de kaart voor Ar zag ik gisteren in het echt, die is ook leuk!! Heel leuk en past weer helemaal bij haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is ze streng hè die Daphne! Maar nu hebben wij wel twee hele leuke kaartjes om te bewonderen. Ik vind ze allebei heel leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Twee hele mooie kaarten Marja. Die quote past inderdaad mooi bij Daphne en op de andere heb je wel een woordgrap gebruikt. Leuk met die mooi ingekleurde afbeelding. Uitdaging geslaagd hoor.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Allemaal prachtig gemaakt en een leuke quote !!
    Fijne avondgroetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke kaart met passende tekst voor Daphne en je tweede kaart, wel met een woordspeling is ook heel geslaagd.
    Jij ook een goed weekend toegewenst.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen