zaterdag 31 augustus 2024

Daar ben ik weer even

 Het is weer einde van de maand en Daphne en ik houden het nog steeds vol om een kaartje voor elkaar te maken. Dit is de 43e. Deze maand was ik aan de beurt om het onderwerp te bedenken maar door heel veel afleiding op de camping was ik totaal vergeten wat ik had bedacht. 😂 Gelukkig wist Daphne het nog wel  en was heel even een beetje in stress en appte naar mij : "en niet nu van onderwerp veranderen hoor, ik heb al 6 kaartjes klaar"!!

Ik had bedacht "poezen" want ik had al een hele tijd twee, leuke ingekleurde poesjes op mijn tafel liggen en wilde die nu eindelijk eens gebruiken. Maar.....helaas, op de camping kon ik ze niet meer vinden, ik dacht dat ik ze mee had genomen, nee dus. Ik bedenk me nu dat ik nu ik even thuis ben nog niet heb gekeken waar ik ze dan heb gelaten. Nou ja, dat komt nog wel want nu staan we op het punt om weer naar de camping te gaan.

Ik heb beide kaartjes afgelopen maandag gemaakt, vind ze zelf best leuk geworden alleen het poesje voor Daphne (de onderste) had iets meer kleur kunnen hebben maar het zat er al op geplakt.

Gaan jullie ook even bij



Daphne www.postvandaphne.blogspot.com kijken?

Voor nu veel liefs van  mij en een fijne dag.

8 opmerkingen:

Martha zei

Wat een leuke poezenkaartjes, Marja
Heel leuk kleurig
Fijne tijd, liefs Martha

Henriët zei

Mooie kaartjes met de poesjes en de vrolijke papiertjes.
We gaan dus nog meer poezenkaarten van je zien als je de andere plaatjes terug gevonden hebt.
Groetjes van Henriët

!neke zei

Beide erg leuk Marja !!!!!
groeten Ineke

Sarah zei

Ze zijn beide leuk!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele leuke kaarten met speelse katjes Marja. Leuk zoals je de onderse kaart opgebouwd hebt met dat hartvormige doorkijkje.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Dat vond ik dus ook Miranda, dat appte ik meteen naar mijn moeder.
Wat een leuke kaartjes mam, ik ben héél blij met de mijne.
De sketch is zo leuk en de kleurtjes.... om vrolijk van te worden!
De poes heeft precies de juiste kleur, omdat je de achtergrond héél kleurig hebt gemaakt is het "neutrale" van de poes juist erg mooi.
Op naar volgende maand. 🥳

GerJanne zei

Ik vind ze helemaal geweldig. Enig die poesjes (die ik zelf ook heb). Zou Daphne het vergeten zijn? Ik zie wel haar reactie bij jou, maar waar blijft haar berichtje? Ik ga toch even op zoek, want misschien ligt het aan mijn blog...

Angélique zei

Wat een superleuke kaarten, zo goed bedacht dat hart als doorkijkje naar het mooie vrolijke papier. Juist mooi dat de kat ervoor zo licht gekleurd is.