donderdag 19 oktober 2023

kerstkaart 17

 Pas 17 kerstkaarten, ik mag wel opschieten. Maar ik heb twee nieuwe dp blokken gekocht bij de AC...dus misschien krijg ik snel inspiratie want dat mankeerde er aan. Mijn hoofd zit nog te vol met van alles en nog wat. Ooit heb ik eens een schilder gesproken en die zei heel streng tegen mij "wachten op inspiratie??? dan kan je lang wachten, ga naar je atelier en begin gewoon!!!"dat is al lang geleden maar als ik bij mezelf zeg dat ik geen inspiratie heb denk ik er altijd aan en doe het dan ook maar. Gewoon beginnen.

Gelukkig krijg ik ook wel inspiratie van jullie mooie kaarten en voor deze kerstkaart kreeg ik die van Daphne, ik had haar wat dp gegeven uit mijn nieuwe blokjes en vertelde haar dat ik niet zo veel kon met dat hertjes papier. Kreeg ik een paar dagen later een foto opgestuurd met de boodschap "kijk mam, ik kan wel iets met die hertjes!" Dus heb ik een lift gemaakt hoewel ik die van haar mooier vind. Maar goed, ik ben weer een kaart rijker.

Nu ga ik eerst maar eens even kijken hoe veel ik er precies nodig heb en verder aan de gang. De oktoberjarigen heb ik nu allemaal klaar, nog twee voor november en dan hoef ik daar ook niet meer over na te denken.

De kaart spreekt voor zich denk ik en hij heeft me weer dagenlang "Rudolph the red nose reindeer" in mijn hoofd gegeven, ha, ha nu bij jullie ook??

Ik link de kaart weer naar 52 weeks TC

Fijne dag en liefs 


16 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Vreselijk he als je inspiratie op de loop is, inderdaad maar gewoon beginnen, maar hier eindigt dat vaak in een grote teleurstelling....maar jij hebt een super leuke kaart gemaakt (heerlijk hulp van je dochter)...

Gezellig dat je er vandaag bij bent met een wekelijkse kerst/winterkaart, lieve groeten Annemarie en Merit DT52WTC.

Daphne zei

Nou ja deze is toch TE leuk.
Zie je nou, hoe mooi dat dp is.
Je krijgt vanzelf instiratie als je gaat zitten.
Zoek een leuke sketch op en begin gewoon (goh, ik lijk die schilder wel😊)

Diny zei

Wat een mooie kerstkaart met het hertjespapier Marja....soms heb je even een duwtje nodig....en opeens heb je een idee he!
Groetjes Diny

Jantine zei

Heel mooie lift van de kaart van Daphne, Marja! Tja, inspiratie is soms ver te zoeken, gelukkig hebben we internet denk ik dan altijd maar...
Beter goed geleend dan slecht verzonnen...
Leuk dat je weer meedoet met 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Marijke zei

Een super leuk kaartje en dat doet toch iedereen even bij een ander kijken! De inspiratie komt dan vanzelf weer. Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

alma.heijenk@gmail.com zei

toch een superleuk kaartje? gewoon beginnen en doorgaan.
gr Alma

Anita van Deur zei

Hij is super Marja, ook ik heb hier en daar een dipje in de inspiratie het hoort erbij, we gaan gewoon vrolijk door.

Henriët zei

Wat een leuke kaart met het rendierpapier en de grote Rudolph.
Ik heb hetzelfde probleem met dat papier. Ook ik weet nooit wat ik daar mee moet. Het dp is mij dan te veel aanwezig of zo.
Groetjes van Henriët

Wilma zei

Heel gezellig kaartje is dit zo geworden Marja. Zo zie je maar, als je gewoon begint....😀
Fijne avond gewenst.
GROET, Wilma.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een leuke kerstkaart geworden met heel veel hertjes en de enige echte Rudolph Marja.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

joke zei

Lief kaartje met al die hertjes, met dit gure, koude weer komt de inspiratie vanzelf weer hoor.
Groetjes Joke

GerJanne zei

Handig zo'n dochter! EN je kaart is heel leuk! Nu ik dit lees denk ik: Oh ja, ik heb ook een blok bij Action gekocht. Waar heb ik dat nou weer neergelegd??
EN wat een wijze schilder, want het is vaak wel zo... als je eenmaal begint of gaat zitten tussen je spullen komen de ideeën wel. EN anders inderdaad blogs bekijken... daardoor word ik ook vaak geïnspireerd.

Elly zei

Je kaart is mooi! En de AC heeft hele mooie kerstpapier, vind ik dan.
Ik heb er een heel mooi project mee gemaakt voor iemand voor de kerst, maar dat duurt nog even voordat jullie dat kunnen zien.
Succes met maken van je kerstkaarten.
Groetjes Elly

Martha zei

Leuk kerstkaartje, Marja
Erg leuk met die hertjes
En ja klinkt wel wat saai, maar het werkt als je gewoon aan je knutseltafel gaat zitten en....begint....dan komt het goed!
Liefs Martha

Wies zei

Ja, soms heb je zo'n inspiratiedip. Maar inderdaad, door te beginnen lukt het vaak toch. Wat mij ook helpt is om dan een sketch te gebruiken. Dan heb je in elk geval een basis. En een kaart van je dochter als inspiratiebron is natuurlijk ook handig. Je hebt een leuke kaart gemaakt met dit DP en Rudolph.

!neke zei

Die dip verdwijnt vanzelf weer hoor !
Deze kaart ziet er top uit !!!!
groeten Ineke DT52WTC