knutsels en kadootjes

dinsdag 9 januari 2018

Schoonzus jarig.

A.S. zaterdag is mijn schoonzus jarig. Ze is de jongste van ons  en zij wordt 70. Zucht, daar ga ik weer: "waar blijft de tijd?"
Weer zag ik op pinterest een idee en maakte deze kaart voor haar. Vanmiddag is hij op de bus gegaan want ze woont in Londen.
De lotusstempel is van stampin up en ik ben daar erg blij mee. Heb er al verschillende kaartjes mee gemaakt. Het is een driedelige stempel, dat is nog niet zo eenvoudig maar deze lag nog in mijn bakje met voorraad, die heb ik van de zomer in alle rust op de camping gestempeld. Ik heb ook nog een blauwe versie gemaakt, die komt vanzelf nog wel een keertje voorbij.
Vandaag heb ik ook nog een kaart gemaakt voor de challenge van knutsels en kadootjes, die komt morgen.
Er waren een paar vragen over mijn kaartje voor ons buurjongetje en wel of hij nu twee kaarten heeft gekregen. Ja dus. Wij zijn oudjaarsdag in de middag weg gegaan en hebben die kaart met 4 erop in de bus gegooid. Gelukkig waren ze een weekje weg. Ik heb meteen die tweede gemaakt en maar weer in de bus gedaan met op de enveloppe iets van: voor Mark, die geen 4 maar 5 jaar is geworden. ha, ha.
Groetjes maar weer

7 opmerkingen:

Nelleke zei

Haha, dat zal vast wel gewaardeerd worden, twee kaarten. Leuk verhaal. Gefeliciteerd met je zus, je hebt een mooie kaart gemaakt. Groetjes, Nelleke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je een mooie kaart voor je zus gemaakt Marja. Mooi die gestempelde bloem en die doily erachter komt mooi uit. Lieve kleurtjes zo bij elkaar.
Je buurjongetje zal vast blij zijn dat je een vergissing maakte, nu heeft hij twee kaarten ;)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel mooi kaartje voor je schoonzus. Mooi gekleurd ook. Ik moest smakelijk lachen om je vergissing! Jammer dat je nooit wat hoort over je kaartjes. Maar misschien nu wel! Wie weet!
GerJanne

Joanne kramer zei

Wat een super mooie kaart is dit!
Je buurjongetje is maar een bofbibs ;-)
groetjes Joanne

Annerieke zei

Mooie kaart en mooie kleuren heb je gebruikt Marja! Ik heb deze stempel ook, blijft mooi hoor.

Daphne zei

Is inderdaad een mooie stempel.
Een Lotusbloem, straalt wat rust uit vind ik.
Mooie, vrolijke kaart mam.
En dan heet verhaal vd buren....Hihi, de aanhouder wint, wie weet hoor je nuh wel wat!!

Atelier Valerie zei

Heel mooi gemaakt Marga ...
Het papieren kantje en de kleuren maken het af ...
Fijne donderdag ... lieve groetjes Valerie ♥