knutsels en kadootjes

vrijdag 29 september 2017

opgeruimd is netjes.

Ziezo, de meeste spullen zijn weer van de camping naar huis gekomen en zeker mijn hobbyspullen. Deze zomer heb ik niet zo heel veel gedaan, ik zat meer in een lees flow en als ik lees dan knutsel ik niet en andersom.
Maar, ons middelste kleinkind was wel jarig op 16 september en daar moest natuurlijk wel een kaartje voor komen. Hij is 15 geworden en al een hele "kerel".
Ik liep me suf te praktiseren wat ik voor hem moest maken. Omdat we thuis waren vanwege het slechte weer kon ik in mijn snuffelbakjes zoeken naar een geschikt plaatje voor hem. Hij is keeper in B2 en, omdat de keeper van B1 was geblesseerd, moest hij daar ook keepen. Dat gaat hem goed af dus vond ik het prachtig dat ik nog een plaatje vond van een keeper. Een ondergrondje van inpakpapier gekreukeld en wat "dingetjes" er bij geplakt. Zo, klaar was het weer. Ik blij, hij ook maar meer met de inhoud denk ik.
Fijn weekend almaal.

11 opmerkingen:

Diny zei

Heel erg leuk en toepasselijk voor je kiepende kleinzoon Marja!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Willy zei

Allereerst nog gefeliciteerd natuurlijk met je grote kleinzoon! Wat een gaaf kaartje heb je voor hem gemaakt, die viel vast en zeker in de smaak!

Dora zei

Gaaf, wat leuk dat je alles zo bij elkaar kan mixen. Mooie kaart en nog gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon

Joanne kramer zei

Wat een leuke, toepasselijke kaart! Groetjes Joanne

Rosina zei

Heel mooi kaartje heb je voor je jarige kleinzoon gemaakt Marja...leuk gedaan met dat verkreukeld papier

groetjes en een fijn weekend
Rosina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Supergaaf Marja deze "keeper-kaart" voor je kleinzoon. Heel herkenbaar over dat lezen, soms pak ik ook steeds een boek en kom dan inderdaad niet aan freubelen toe. Ik noem het altijd mijn "verslaving van het moment" hihi.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ha Marja,
wat een enige kaart voor je kleinzoon, de keeper! Je schrijft er zo leuk over, dat hij blij was, maar vermoedelijk meer met de inhoud... Dat zal vast, maar een kaart van oma wordt vast erg op prijs gesteld!
GerJanne

Daphne Coers zei

Ik was heel blij met ded kaart hoor mam, hij is prachtig en komt in dee "bewaar-doos"

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
Heerlijk genieten van je vakantie, dat is wat je hebt gedaan blogeen en knutselen komt vanzelf wel weer! Mooi dit kaartje voor je kleinzoon en natuurlijk is hij daar blij mee!
Liefs van Martha

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
Heerlijk genieten van je vakantie, dat is wat je hebt gedaan blogeen en knutselen komt vanzelf wel weer! Mooi dit kaartje voor je kleinzoon en natuurlijk is hij daar blij mee!
Liefs van Martha

piseth san zei

I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!
Thanks for sharing
หนังดนตรี