knutsels en kadootjes

vrijdag 24 februari 2017

Leuke workshop.

Gisteren heb ik een workshop gevolgd bij Wilma. Het was erg gezellig maar wat heb ik een moeite gehad met het meten en vouwen. Dat is toch echt helemaal niet mijn ding. Gelukkig heeft Wilma een en ander voor me gedaan anders was er niets van terecht gekomen.
Het is een "box buster". Een doosje met daarin een doosje. Als je het laadje eruit trekt springt het doosje eruit, heel grappig. Maar het meten en vouwen van dat "spring doosje" was een stapje te ver voor mij. Wel een uitdaging want ik ga het een dezer dagen dus nog een keer maken en dan zonder afleiding en begeleiding.


Hier staan de aankomende dagen in het teken van carnaval, ja in Zwolle wordt er groots canaval gevierd.. Onze oudste dochter komt hier een paar dagen logeren, dan kan zij haar verhaal kwijt als ze thuis komt al dan niet samen met haar vader (mijn man hoor) Ik fungeer af en toe als taxichauffeur want carnaval is aan mij niet meer besteed. Laat ze maar lekker gaan, als ik maar niet mee hoef. Ik neem me altijd voor om veel te knutselen maar in de praktijk komt daar weinig van, veel te onrustig. Maar we zullen zien.
Fijn weekend en groetjes Marja

11 opmerkingen:

Dora zei

Wel super leuk gedaan. Wat bijzonder dat doosjes vorm.

marenmat zei

Wat een leukertje! Heerlijk juist, de techniek en het meten, hihi. Zo zie je maar, ieder zijn ding ;o)
Ik ga eens zoeken op box buster.

Fijn weekend! Marlies

Rensina Steursma zei

Wat een leuk kaartje!
Ik weet het sinds vorig jaar idd dat Zwolle helemaal into carnaval is. Allemaal verklede mensen enzo in de stad haha. Best leuk, maar doe er zelf ook niet aan mee (niet gewend)
Fijn weekend

Daphne Coers zei

Ik vond hem heel kunstig mam, je creatie.
Je moet hem gewoon gauw nog eens maken, dan kun je zelf, in je eigen tempo, meten, plakken en maken.
Fijne dagen, geniet van je "rust", whahahaaaa, komt vast niks van.
Kus, Daphne

Annigide zei

Leuke creatie maar weet ook niet of dat aan mij besteed zou zijn om alles te meten en te passen. Je vorige kaartjes zijn ook leuk en zo slim om het zo te doen, heb je er gelijk twee.
Geniet ervan dat je dochter thuis is en van alle carnavals verhalen.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Nou, dat ziet er heel leuk uit!! I hou wel van passen en meten, dus wie weet ga ik dit ook eens maken. Knap gedaan. Goed weekend gewenst, wat het ook wordt, druk of rustig...
GerJanne

Wies zei

Het is wel een hele leuke creatie Marja.'t Was de moeite van al het passen en meten wel waard.
Groetjes, Wies

Monique zei

Leuke workshop heb je gevolgd. Het resultaat is top!
Ik ben ook geen carnavalist...Lekker rustig thuis ;-))
Lieve groetjes Monique

wilma's warm wishes zei

Je poppin' box is erg mooi geworden Marja.
De. Volgende wordt een makkie...
Alaaf!

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat een leuke pop-up kaart met doosje is dit geworden,
en alle begin is moeilijk waarschijnlijk lukt de volgende beter!
ik houd ook niet van carnaval, fijn dat je dochter gezellig met je man meegaat, want als je ervan houdt is het toch supergezellig!!!
Liefs van Martha

Diny zei

Hoi Marja,
Op de eerste plaats bedankt voor het doorgeven van de naam van het hondje Mylo . ik wist het echt niet.....maar bedenk me ineens dat het op een envelop stond en ik het zonde vond om weg te gooien. En zo heeft het en tweede leven zullen we maar zeggen...haha!
Je doosje is heel erg leuk....doosjes zijn ook niet zo''mijn ding'' Ik vind het knap van je dat je het alsnog alleen gaat proberen....succes....en bedankt!
Groetjes Diny