knutsels en kadootjes

maandag 2 januari 2017

Twee keer hetzelfde en toch anders.

Allereerst wil ik al mijn volgers een mooi, geweldig en gezond 2017 toewensen. en een heel creatief jaar.
Hier staat alles een beetje op een laag pitje, vandaag hebben we de feestversieringen en kerstboom opgeruimd dus te druk om te knutselen. Maar ik had nog iets in portefeuille (ik lijk wel een minister).
Ons buurjongetje aan de linkerkant is 1 januari jarig en onze buren aan de rechterkant waren 29 december 25 jaar getrouwd.
Bij de buurjongens doe ik altijd een kaartje in de bus, zij hebben nog 2 opa's en oma's en wij hebben zelf kleinkinderen zeg ik altijd dus we zitten er niet op te wachten om op verjaar visite te gaan en zij ook niet op ons. Bij de andere buren werden we uitgenodigd om het feest mee te vieren.
Heel gezellig.
De kaart voor de vierjarige had ik al een hele tijd geleden gemaakt, die stond hier om op de foto gezet te worden en iedere keer als ik langsliep dacht ik dat ik voor het bruidspaar ook wel zoiets kon maken.
Opeens schoot me te binnen dat ik een hele tijd geleden twee velletjes zilverkleurig papier had gekocht en daar ging het lampje branden. Ik heb een malletje gemaakt van de schuine strepen dus het was zo gepiept
(als ik niet een keer een tussenstukje verkeerd had weg geknipt ha, ha) dat was wel makkelijk op te lossen want het middenstuk kwam er toch nog op, dus stukje er gewoon tegenaan geplakt.
Toen we de enveloppe gaven zei de buurvrouw: "oh, is dit weer zo'n mooie kaart?" dat streelt me toch. Dat gevoel kennen jullie vast ook wel.
Groetjes van mij maar weer.

8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marja, voor jou ook de beste wensen voor 2017. Dat het maar een mooi, gezond en creatief jaar mag worden. Je twee stralende kaarten zijn mooie binnenkomers voor het nieuwe jaar en zijn inderdaad voor beide gelegenheden heel geschikt. Wat een beetje kleur toevoegen al niet doet.
Lieve groetjes Miranda

Willy zei

Jij ook de allerbeste wensen, dat het maar een mooi jaar mag worden! Mooi zijn ook je kaarten Marja! Leuk om zien dat je met hetzelfde ontwerp zo een verschillend resultaat neerzet. De eerste prachtig stijlvol en de tweede lekker vrolijk. Echte kaartjes op maat en zooo leuk dat het ook zo gewaardeerd wordt!

GerJanne zei

Hoi Marja,
voor jou en Ed ook de beste wensen en veel creativiteit gewenst! Je kaartjes die je laat zien zijn allebei erg leuk! En zeker streelt dat als mensen zo blij van je kaarten worden!
Mij wel, in elk geval !
Groetjes,
GerJanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
ook voor jou en je familie heel veel goeds in het nieuwe jaar toegewenst!
Leuke kaartje heb je gemaakt en heerlijk als mensen je creaties zo waarderen!!!
Liefs van Martha

Dora zei

Twee mooie kaarten en zo fijn dat ze gewaardeerd worden.

Daphne Coers zei

Sjonge.....dat twee dezelde kaarten zo verschillend kunnen uitpakken.
Mooi hoor.

Het ziet er inderdaad simpel uit, maar jou kennende mam......zal het nog wel wat problemen veroorzaakt hebben hier en daar, whahahaaaaa.

Leuk, dat het zo ontvangen wordt, door de buurvrouw, tuurlijk ben je dan trots.

Diny zei

Ook voor jou een mooi, geweldig en gezond 2017 Marja! Twee prachtige kaartjes heb je gemaakt!
Wat een leuke reactie van je buurvrouw!
Groetjes Diny

lenywim35 zei

Alletwee heel mooi Marja. En wat dacht je" Tuurlijk voelen we ons allemaal gestreeld als onze kaarten mooi worden gevonden. En dat zijn ze toch ook. grts leny w