knutsels en kadootjes

zondag 22 januari 2017

Ik doe te veel.

Dat is zo.  Ik volg op you tube o.a. de mixed media morsels van Cat Hand wat ik erg leuk vind maar gun me dan geen tijd om het ook nog eens op mijn blog te zetten want dan ben ik al weer met iets anders bezig.  Ik kijk wel elke dag via mijn tablet wat div mensen hebben geplaatst en af en toe geef  ik een reactie. Ooit heeft iemand eens tegen ons gezegd: "als je gepensioneerd bent dan heb je het pas druk"en wij gaan aardig die kant op Ha, ha.
Maar nu ben ik er een uurtje voor gaan zitten.
De schoonvader van onze jongste dochter was zaterdag jarig en voor hem maakte ik een hele tijd geleden al dit kaartje. Ik vond het eigenlijk niet zo geweldig. De auto had ik geembost en dat vond ik niet zo mooi uitgevallen. Mijn man wilde een rondje fietsen en zat een beetje achter mijn vodden want hij wilde die kaart in de bus gooien. Opeens bedacht ik dat ik die auto nog maar een keer moest stempelen en embossen, dan uitknippen en verhoogd opplakken (waarna ik me suf heb gezocht naar die stempel omdat ik die niet in mijn stempelvoorbeeldboek had gezet, bah!). Ik vond zelf dat het echt wel verschil maakte en was weer tevreden.
Daarnaast heb ik ook nog twee verhuiskaartjes gemaakt met heel oud dp. De ene is uiteraard voor mensen die in een flat gaan wonen.
Dit is het weer voor vandaag.
Groetjes.

8 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Mooie kaarten!! Groetjes Joanne

GerJanne zei

Ha Marja,
Dat is inderdaad even geleden. En ik weet niet wat je precies volgt op you tube, maar mixed media is toch altijd wel bewerkelijk...
Misschien toch maar eens een fotootje maken en laten zien.
Je kaart voor de schoonvader van Daphne is heel mooi! Juist gaaf de verhoogd opgeplakte auto.
De verhuiskaartjes zijn ook goed bedacht zo met die cirkel eruit en iets lager erop geplakt.

Groetjes,
GerJanne

Willy zei

Jaaa sociaal media kost veel tijd :) Wel leuk dat je hier weer wat laat zien Marja! Prachtige kaarten zijn het geworden!! En zo zie je maar soms moeten dingen even 'weken'

Wies zei

Ja Marja, er zitten voor je gevoel weleens te weinig uren in een dag. En zeker wanneer je te veel wilt en ook veel dingen leuk vindt om te doen (komt me niet onbekend voor) Wat leuk dat je mixed media morsels volgt. Ik heb de eerste 3 filmpjes van haar gezien en ook wat uitgeprobeerd.
Je kaart met auto en de 2 verhuiskaarten zijn mooi geworden.
Groetjes, Wies

Daphne Coers zei

Ooooooh mam, hij was VRIJDAG jarig!!!
Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor hem.
Ik heb voor pappa ook zo'n sport auto gestempeld en geloof het of niet, maar uiteindelijk ook nog een keer gestempeld en uitgeknipt en ook verhoogd opgeplakt.....maakt echt het verschil!!
Je ziet hem gauw, want pappa is al snel jarig.

Je verhuiskaarten zijn echt leuk.
Dat detail voor iemand die naar een flat gaat, helemaal leuk.
Mooie kleuren ook, beetje stoer.

Rosina zei

Heel mooi deze kaartjes Marja...zeker die 2 verhuiskaartjes zijn heel leuk gemaakt...en het is inderdaad waar hoe ouder je wordt hoe drukker je het krijgt...en bloggen kost ook heeeeeel veel tijd...maar ik vind de reacties lezen ook erg leuk en dan doe ik meestal ook even een tegenbezoekje brengen ...

groeten Rosina

Diny zei

Een prima oplossing van de auto Marja.....het ziet er heel erg leuk uit! Ook de verhuiskaartjes zijn erg leuk.Wat je zegt is helemaal waar....hoe ouder je wordt.....hoe drukker je het krijgt....we hebben soms amper tijd om te bloggen.....haha!
Groetjes Diny

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
ja hahahaha dit hoor ik meer mensen zeggen, dat ze het zo druk hebben!!! Maar heerlijk toch dat jullie je nooit vervelen!!!
Wat een mooie kaart met die gestempelde auto, ook de veel geluk kaartjes zien er prachtig uit!!!!
Liefs van martha