knutsels en kadootjes

woensdag 30 november 2016

Zo blij met Pinterest.

Want op Pinterest doe je zo veel ideeën op. Zo ook voor deze twee kaarten.
Het voorbeeld was met een heel ander vogeltje maar meteen bedacht ik dat ik nog flink wat van deze uitgeponste vogeltjes op tak had liggen. Zo'n een leuke herinnering heb ik er ook aan. De stans heb ik samen met mijn kleinzoon ooit eens voor zijn moeder gekocht. Echt wel een aantal jaren geleden. Hij wilde persé deze stans hebben en ik vond hem toen niet zo leuk dus probeerde hem nog om te praten. Nee hoor, dit moest het worden. En Daphne en ik hebben er veel plezier van gehad en nog. Maar nu de kaarten. De bruine voor een oude vriend van ons en de oranje versie voor GerJanne, die vorige week jarig was.
Morgen komt er weer een Kerstkaart.
Fijne avond.

6 opmerkingen:

Diny zei

Wauw...wat heb je twee prachtige kaarten gemaakt met de vogeltjes Marja.De bovenste komt qua kleurtjes heel goed uit....dat komt door de donkere rand denk ik....heel mooi!
Groetjes Diny

Joanne kramer zei

Mooi hoor! groetjes Joanne

Monique zei

Mooi gedaan! Je kleinzoon had een goede smaak.
Groetjes Monique

Nelleke zei

Schitterende kaarten zeg, en ja die vogel is echt wel leuk. goed dat je naar je kleinzoon geluisterd hebt. Haha. groetjes, Nelleke

Wies zei

Ja, leuk hè, om rond te neuzen op Pinterest. Ik heb al heel wat leuke ideeën, recepten e.d verzameld.
Wat een leuke kaarten heb je met de vogeltjes gemaakt. Mooie achtergrondjes erbij.
Groetjes, Wies

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
ja ik herken de mal, ik heb em ook nog en ik vind hem nog steeds erg mooi en wat komt het vogeltje mooi uit op de kaartjes die jij hebt gemaakt!
Liefs van Martha