knutsels en kadootjes

maandag 22 augustus 2016

Reünie CZC 2016

Zaterdag de 20e was er dan de reünie bij de Craftorij in Ede voor de deelnemers aan de zomer challenge.  Wat heb ik een mooie creaties gezien en mooie boekjes die er van zijn gemaakt. Daar moet ik ook wat aan doen. Mijn doosjes waren best leuk maar niet zo handig omdat je de kaarten er helemaal uit moest halen. Het was heel gezellig om de mensen te ontmoeten die je alleen via fb had leren kennen. De Craftorij organiseerde ook nog een mini workshop en daar heb ik aan  meegedaan. Heel leuk om te doen en bij ons groepje gegeven door Hanny Rötgers.  We werkten met distress
inkt en de vlinder was al uitgestanst.  We mochten de gebruikte stencil houden, daar was ik blij mee. Ook het boekje was helemaal compleet. Nu nog maar zien wat ik erin ga doen. Aan de rechter bovenkant is een klein hoekje beschadigd, dat ga ik thuis nog met de hoekpons behandelen, jammer dat ik daar niet op heb gelet dan had ik het mooi weg kunnen werken onder de vlinder. 
We hadden een hele mooie dag met veel gezelligheid, fijn om op terug te kijken.

4 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat ziet dit er mooi uit! groetjes Joanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie omslag heb je gemaakt Marja. Prachtige kleurtjes en wat leuk dat je daar dan mede-"ploeteraars" ziet hihi. Ik heb steeds wel gekeken naar de projecten bij verschillende deelnemers en vind het knap dat jullie volgehouden hebben.
Lieve groetjes Miranda

Anneke zei

Heel leuk boekje! Je had een leuke dag lees ik!

Diny zei

Wat een super leuk boekje Marja!
Groetjes Diny