knutsels en kadootjes

maandag 15 augustus 2016

CZC 2016 is klaar.

Uiteindelijk is de craftorij zomer challenge afgelopen en zowaar ben ik ook klaar. Zelfs de steampunk uitdaging heb ik gemaakt en dat viel niet mee maar ik heb het wel gedaan al ben ik er niet zo heel tevreden over.
Daarna kregen we nog een cooling down, ook daar heb ik me op gestort. Toen moest ik er nog een boekje of iets anders van maken en  bij mij zijn dat twee doosjes geworden. Die vind ik zelf wel geslaagd. De opdracht was om tenminste 5 van alle onderwerpen te gebruiken. Ik tel er zes. Enjoy is van: gebruik één woord, de achtergrond zitten rondjes in. Er zit een spreuk op en die is zwart wit, vlinders en handen zitten er ook op. Nu weer aan andere dingen beginnen. Kerstkaarten misschien? Ik weet het nog niet, in ieder geval nu even genieten van het mooie weer. Groetjes.6 opmerkingen:

Nelleke zei

Je laatste posten bekeken. Wat leuk zeg wat je dan allemaal bedenkt. Heel knap. Geniet van het mooie weer! Groetjes, Nelleke

GerJanne zei

Tsjonge, ik vind het een hele prestatie hoor. Dat je het allemaal voor elkaar hebt gekregen? Petje af. Deze creaties zijn ook weer helemaal leuk!
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

je hebt de klus geklaard Marja.....wat goed van je! De resultaten zijn heel erg leuk!
Groetjes Diny

Willy zei

Chapeau, wat een mooie collectie is het Marja, leuk om het in deze prachtige doosjes te bewaren!

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
dit was wel de moeite waard om te maken zeg!
Ook de doosjes om de kaarten in te bewaren, erg mooi!
Ja genieten van het mooie weer!!!
Liefs van martha

Anneke zei

Toch heel mooi die doosjes!