knutsels en kadootjes

vrijdag 12 februari 2016

Bijna te laat.

Ohhhh, ik wilde deze keer weer eens meedoen met de liftchallenge en wel de 100e. Ik liep steeds te denken hoe ik het zou doen maar eigenlijk lag het heel erg voor de hand.
Afgelopen zomer heb ik op de camping een aantal dingen uitgeprobeerd en ben ook bezig geweest met materiaal dat ik in de buurt had. Ik zag bij (tja bij wie?? ik denk bij Anneke weer) iets dat ik leuk vond. Verschillende geverfde strepen. Ik heb dat gedaan op een achterkant van een verpakkingsdoosje. IK vond de kleuren een beetje te fel en ben er met wat gesso overheen gegaan.
Daarna heb ik met een kurk witte stippen gemaakt. Eigenlijk allemaal een probeersel.
Dit lag dus al maanden in het gezicht op een kastje en iedere keer dacht ik: Wat zal ik daar nu eens mee gaan doen???
Zo mal hè, ik liep te prakkiseren over een kaartje met kleurverloop en het lag zo maar, al klaar, alleen ik zag het niet.
Maar, opeens viel het kwartje!!! Ik heb er deze kaart mee gemaakt. Ik vond dat het niet meer nodig had dan de strik en het tekstje.
Ook had ik een helder idee om eens te kijken tot wanneer ik mee kon doen aan de liftchallenge.
Pfft net op tijd, tot en met vandaag.
Voor Valentijn heb ik ook nog snel een kaartje gemaakt, die kan ik niet laten zien nog. Ik wilde gebruik maken van de lippenstift kus op de envelop als port, kijken of het echt werkt. Hij gaat straks op de bus en als hij aankomt laat ik hem volgende week zien.

Groetjes Marja en een fijn weekend allemaal.
Ik werd getipt door Dora dat ik met kaart kon meedoen met de challenge van Erna Logtenberg. Daar worden kleuren van de regenboog gevraagd. Dus dat heb ik gedaan. Hoop dat het goed is gegaan.

14 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
Grappig dat iets voor je neus ligt en je het niet ziet, ik vind je kaartje heel leuk, ook zijn de afdrukken van de kurk leuk, mooie strik, top gemaakt!'
groetjes,
Ans

Joanne kramer zei

Wat heb je een mooie kaart gemaakt, super! groetjes Joanne

Dora zei

Mooie kleurtjes. Prachtige kaart.
Je zou je kaart in kunnen sturen bij:
http://ernalogtenberg.blogspot.nl/2016/02/abc-challenge-letter-p.html
Daar wordt regeboog kleuren gevraagd.
Het is een hele leuke challengeblog zonder verplichtigen. Gewoon gezellig meedoen.
Groetjes Dora

Marjan Küppers zei

Je hebt gelijk, door je feestelijke achtergrond en je tekst met strik is er zeker niet meer nodig. Een mooie kaart en dank je wel voor het meedoen, Marja.

Annigide zei

Hele leuke vrolijke kaart, leuk gedaan die witte afdrukken met kurk. Mooi die roze strik en tekst maakt m helemaal af.
lieve groetjes Angelique

Marfien zei

Leuke kaart, ik herken het wel, je ziet het wel maar je ziet HET niet (gelukkig zag je het op tijd)

Rosina zei

Een schitterend kaartje Marja...ook jij heb heel mooi die regenboogkleurtjes gebruikt...en daar met die gesso over geeft een geweldig leuk effect...

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Sientje zei

Lekker vrolijk zo met die felle kleurtjes! Soms heb je dat zo met achtergrondjes die je bij wijze van proef hebt gemaakt. Gelukkig heb jij ze goed bewaard. Zo heb ik naar aanleiding van iets wat ik op Pinterest zag staan me een ongans gezocht naar die achtergrondjes die ik ooit als experiment had gemaakt. En die echt heel mooi waren. Helaas bleek ik ze in een opruimbui te hebben weggegooid :(

Petra Lenderest zei

idd heel veel heeft deze kaart niet nodig, leuke techniek zeg, kende ik nog niet maar ga deze zeker een keer uitproberen..knuf peet

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat mooi deze achtergrond zo in het verloop!
Mooi kaartje heb je ervan gemaakt!
Liefs van Martha

Willy zei

Heel erg mooi Marja, leuke kleurtjes en techniek heb je toegepast!!

Cornelie zei

Herkenbaar dat iets maar ligt te liggen, je gooit het niet weg...en dan ineens! Heel erg leuk om het op deze manier te gebruiken, en het lint past er erg mooi bij. Feestelijk! Dank je wel!

Erna Logtenberg zei

Hoi Marja, leuk dat je meedoet met mijn challenge! (zou leuk zijn als je het ook nog even wil vermelden in je post? :-)) Je kaartjes is in ieder geval superleuk!! Lieve groetjes Erna

Sarah zei

Fleurige kaart . Staat mooi tussen alle anderen bij Erna !
Liefs Sarah