knutsels en kadootjes

donderdag 23 oktober 2014

Daar ben ik dan weer eens.

Dat is een tijd geleden. Ik ben ook helemaal uit de kaartenmaakflow. Jammer genoeg. Ik moet weer helemaal de draad oppakken. Ook heet ik mijn nieuwe volger,  Diana, welkom, ik hoop dat je mijn blog leuk vindt.
Gelukkig is de campingtijd nu over, morgen  de caravan nog ophalen en schoonmaken, hij kan bij Daphne in de schuur en dan weer wachten tot 1 april, dan kunnen we weer.
Het viel mij de laatste weken niet mee. Wilde op mijn zoldertje van alles doen maar ja dan was het weer zo mooi  dat we toch maar weer naar de caravan togen en daar kon ik dit jaar niet tot iets komen. Wel heb ik heel veel gelezen. Volgend jaar ga ik toch maar weer in de zomer mijn Kerstkaarten maken denk ik.
We zijn ook nog 6 dagen bij Ed zijn zus in Londen geweest, weer voor de tweede keer in mijn leven gevlogen en het ging allemaal geweldig. Ook hadden we prachtig weer en hebben veel gelopen en gezien.
Wel heb ik in de afgelopen tijd een kaartje gemaakt voor onze Engelse neef en zijn vrouw want zij hebben afgelopen zaterdag een dochtertje gekregen en wel op de verjaardagsdag van mijn schoonmoeder, zo leuk. Zij wisten dat het een meisje zou worden dus het was makkelijk om een kleurtje te kiezen. Vandaag heb ik hem op de bus gedaan. Een beetje ongelukkig want hij was 21 gram, net 1 gram te veel grrrr. Dubbele portokosten voor die ene gram. De man van het postkantoor vertelde me wel dat tegenwoordig alles machinaal wordt gewogen en dat ze direct eruit worden gesorteerd als ze niet genoeg porto hebben, dat wil ik dus ook niet wagen, dus vooruit maar € 2,10.

Nu hoop ik weer wat meer te plaatsen, ga in ieder geval nu naar boven! Fijne dag allemaal en groetjes maar weer.
 
 

8 opmerkingen:

Rosina zei

Toch fijn dat jullie een leuke en lange campingvakantie hebben gehad...en jullie hebben er vast en zeker van genoten...en ook de trip naar Londen is natuurlijk geweldig ....
Ook je kaartje is weer schitterend hoor Marja...hopelijk blijf je nu niet zo lang weg....

groetjes Rosina

Ingrid Reyners zei

Heerlijk is dat toch Marja, dat je een fijne zomer achter de rug hebt op de camping. Lieke van mij heeft het ook geweldig gehad in Londen, en wat een mooie foto's had ze gemaakt. Je kaart voor de nieuw boorling is erg mooi geworden, heerlijk rose, het kaarten maken komt wel weer. En wie weet zie ik je binnenkort weer bij 52 weeks off.......verschijnen. Hartelijke groet Ingrid.

Monique zei

Hoi Marja, de zomer is veel te lang geweest...hihihi. Maar je hebt er wel van genoten. En dan nu maar zorgen dat je weer in de flow komt. Je bent goed op weg want dit kaartje is een schatje.
Lieve groetjes Monique

Willy zei

Leuk om weer wat van je te zien Marja, wat een super lief kaartje heb je gemaakt. Wel balen van de portokosten maar dat risico kun je idd niet lopen. Ben benieuwd wat je allemaal gaat maken na je zomerstop :) Hopelijk tot 2 november?

Atelier Valerie © zei

De tijd vliegt voorbij ...
Maar toch een mooi & schattig kaartje ...
Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

Misseke zei

Prachtig kaartje is het geworden Marja - balen van de portokosten, ik weet er alles van (familie in Belgiƫ) maar neem ook nooit risico ook al is het maar 1 grammetje.
Ik zag je reactie bij Gerjanne en zag dat je ook woont in Zwolle en ben je volger geworden ;).
Groetjes,
Misseke

Joke zei

Wat een leuke babykaart is dit geworden Marja, heel mooi gemaakt.
Fijn toch dat het van dat mooie weer is geweest en jullie veel naar de camping konden gaan. Zalig!! En dan nog naar Londen.... ook zo leuk. Ik ben daar ruim 20 jaar geleden voor het laatst geweest en dat was super.
Succes met de kaartenmakerij :-)

groetjes, Joke

martha datema zei

Hoi hoi Marja...
daar ben je weer,
sjonge ging je al missen hihihihihi...
Maar het seizoen van kamperen is nu dus voorbij en dan kan het gezellige knutselen bij de kachel weer beginnen!
je kaartje is mopoi!
Liefs van martha