donderdag 7 maart 2024

Weer donderdag en challenge 52WTC

 En zo zijn we al weer een week verder. Afgelopen dinsdag zijn de hechtingen uit mijn oor en wang gehaald en dokter was heel tevreden met het resultaat van de transplantatie. Nu nog een tijdje insmeren met vaseline en dan hebben we dit weer achter de rug. Thank God. 

Nu de kaart (en). 52weeksTC heeft deze maand een challenge "gebruik kleine restjes papier in combi met een sneeuwvlok". Nou, ha, ha, kleine restjes heb ik wel maar ik zag ook ergens op you tube een filmpje met weer een soort draaimolentje als achtergrond. Dus de kleine restje opgezocht en aan het snijden gegaan. Stukjes van 4,5 cm bij 6 cm en die diagonaal doorgesneden. Niet zo veel werk (dacht ik) ben ik met toch aan het puzzelen geweest want ik kwam niet goed uit. Ik snapte er niets van, zal wel aan mijn linker of rechter hersenhelft liggen. Toen ben ik maar eens heel goed het filmpje  gaan bekijken, tja.......ik had twee van links boven naar rechts beneden moeten snijden en twee van rechts boven naar links beneden en je moet ook wel een beetje op het patroon denken want ik heb er ook een gemaakt met hartjes en die had ik dus bijna op hun kop geplakt, eigenlijk helemaal niets voor mij, dat vind ik altijd van die moeilijke dingen. Maar toen was het inderdaad niet meer zo veel werk en had ik er in een mum van tijd een paar klaar, niet allemaal kerstkaarten hoor. Toen moest er nog een sneeuwvlok bij, die had ik wel maar die was blauw dus die een paar keer in de gesso gezet een twee keer acrylverf er over en klaar was ik. 

Ik doe dus weer mee met de challenge .

Wij hebben dit weekend twee verjaardagen, 9 maart Jade (kleindochter en 10 maart Daphne, jullie allemaal wel bekend denk ik. Ze vieren het op één dag. Jade wordt 18 dus ons jongste kleinkind is nu ook volwassen voor de wet 😊. 

Fijne dag en liefs



23 opmerkingen:

  1. Nou je gepuzzel heeft leuke kerstkaarten opgeleverd Marja en heel vrolijk in deze kleuren. Fijn dat de hechtingen er weer uit zijn, ook weer achter de rug. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC en gezellig je hier weer te zien.
    Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee mooie kerstkaarten hoor!
    Alvast gefeliciteerd met de jarigen!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat kun je soms enorm aan het puzzelen zijn, he? Maar het resultaat is echt heel mooi, Marja.
    Fijn dat de dokter tevreden is over de ingreep.
    Veel plezier met de jarigen dit weekend. Dat is ook weer heel wat: jongste kleinkind 18. Ons oudste kleinkind is zich aan het oriënteren op middelbare scholen, vind ik ook al weer zo'n mijlpaal.
    Bedankt voor je deelname aan onze uitdaging.
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo na al het gepuzzel zijn het 2 prachtige kaarten geworden. Alvast gefeliciteerd met de jarige dochter en kleindochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kan me indenken dat je aan het puzzelen bent geweest om alles passend te krijgen mar zeker de moeite waard want ze zijn mooi geworden.
    fijn dat de arts tevreden was.
    fijne verjaardagen dit weekend.
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha die Marja
    nou ja zeg das nou ook toevallig, ik was met de kaart voor Daphne bezig ook in een punt, zul je wel zien als de kaart is aangekomen
    en ik liep tegen hetzelfde als jij aan, verkeerd om gesneden
    Gelukkig heb jij het ook weer kunnen herstellen ik vind het leuke kerstkaarten geworden!
    Fijn dat je weer bent herstelt!
    liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi je kaart !!!
    Maar vooral felicitaties !!!!
    groeten Ineke
    DT52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi resultaat zo met de in elkaar passende stukjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat de arts tevreden was. En dat smeren neem je dan graag op de koop toe toch?
    Wat kun je dan zitten puzzelen met stukjes papier om het goed te krijgen. Maar gelukkig heb je doorgezet want het zijn hele mooie kaarten geworden.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt twee gave kaarten gemaakt hoor Marja. Leuk met zo'n molentje. 😊
    En vanaf 'je blauwe periode' heb je hele mooie kaarten geplaatst! Dankjewel voor je reactie op mijn blog.
    Fijne avond gewenst.
    GROET en Voorspoed, Wilma. 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat alles goed was, nu nog maar even trouw smeren.
    En na wat gepruts en gepuzzel....zijn er toch 2 super gave kaartjes ontstaan.
    Fijne dag, gezellig dat je er bij bent met een kaart voor de uitdaging,
    Lieve groeten Annemarie en Merit DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vergeten te zeggen: ik ga het hele weekend naar de Arts specialy. Maak er samen met Monique een gezellig weekend van. Zou leuk zijn om elkaar te ontmoeten.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie restjes kaart heb je gemaakt Marja. Alvast gefeliciteerd met je dochter en kleindochter! Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik begrijp het helemaal dat je aan het puzzelen bent geweest! Het is ook best wel moeilijk om alles mooi aan elkaar te krijgen! Maar het resultaat is mooi geworden! Leuk dat je meedoet met de uitdaging van 52 WTC. Dat wordt een druk weekeinde met al die verjaardagen! Gefeliciteerd maar met allebei! En een fijn weekeinde! Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Twee hele vrolijke kerstkaartjes zijn het geworden.
    Groetjes, laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Superleuke 'draaimolentjes', goed bedacht met de restjes papier!
    En gezellig dat je er ook deze week weer bij bent met kerstkaartjes.
    Fijn weekend met de jarige dames!
    grtz Colien {52WTC}

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Alvast gefeliciteerd met de jarigen, jullie hebben er ook heel wat achter elkaar . Leuke kaart en wat heb je je zelf moeilijk gemaakt Haha. Maar zeker leuk geworden. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je kaarten zijn heel mooi hoor! En fijn dat alles goed gegaan is. Alvast gefeliciteerd met de jarigen en veel plezier samen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ha, ha, dit is ook echt iets voor mij... vierkantjes verkeerd doorsnijden. Heel herkenbaar Marja. Soms lijkt iets makkelijk, maar is het toch moeilijker dan je denkt. Je kerstkaart met de schuine hoekjes is erg mooi geworden. Alvast gefeliciteerd met je dochter en kleindochter. Gezellige verjaardagen.
    Fijn weekend, Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie kleindochter (kleine meisjes worden groot) en morgen met jullie lieve dochter!
    Je maakte 2 hele leuke kerstkaarten, wat een mooi effect zo!
    Fijn dat het er op zit met je gezicht en goed smeren maar xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat fijn dat de hechtingen er uit zijn en de arts tevreden is met het resultaat. Nu nog insmeren en verder herstellen.
    Je 2 kaarten zijn het gepuzzel waard geweest. Ze zijn mooi geworden. Ook weer een leuke manier om papierresten te verwerken. Gefeliciteerd met de jarigen.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Jade en Daphne, twee verjaardagen in een....Je kaartjes zijn mooi geworden, de grote tekst in het midden komt zo heel mooi tot zijn recht, en weer meteen wat restjes papier op gemaakt. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen