zondag 24 maart 2024

Prettige lente

 En daar is hij weer, de Prettige Lente. Elk jaar koopt Ed voor de kinderen en kleinkinderen een narcis plantje (vroeger een paar narcissen) en zet dat op hun nachtkastje. Of eigenlijk, zette want ze blijven nu allemaal in de woonkamer staan. Ik maak dan een labeltje en zo zijn we beiden met ze bezig. Dit jaar hield Ed het rustig en heeft hij één plantje voor elk paar gekocht want vorig jaar stonden er geloof ik 6 in de vensterbank, dat vonden we een beetje overdreven. Nu dus maar drie. DRIE?? hoor ik Daphne nu denken "ik heb er vier!".

Tja toen Ed mij vorige week weg bracht naar Daphne heeft hij de plantjes leuk in de vensterbank gezet, twee aan iedere kant van de lantaarn die daar staat en ik heb er de hele dag tegen aan gekeken en nooit bedacht dat het niet klopte. Kregen we de volgende dag een fotootje over de what's app met de mededeling "jullie waren een beetje in de war denk ik". Want we hadden die voor Ariënne daar ook neergezet. 

Koortsachtig bedachten we samen hoe we die nou weer, toch op de 21e in Zwolle konden krijgen. Daphne woont 20 km verderop en de beste oplossing was dat ik een nieuw label zou maken en Ed een nieuw plantje zou kopen maar uit voorzorg hebben we het plantje dat bij ons op tafel stond ingepakt want je weet maar nooit en inderdaad de bloemist was helemaal uitverkocht en zo kon Ariënne toch 's avonds onze lentegroet bewonderen. 


 Het labeltje voor Jesse en zijn vriendin staat nog hier want zij zijn  nog lang niet terug van vakantie.

De labeltjes heb ik dit jaar gemaakt van een servet en gelukkig had ik er een paar meer gemaakt. 

Wat een verhaal weer ....ha. ha.

Een hele mooie zondag en liefs 

En, oh ja, bij mijn vorige bericht had ik de link naar Nelleke en GerJanne niet goed ingevuld dat heb ik nu wel verbeterd maar  bij deze ook hier nog maar even.

 

11 opmerkingen:

  1. Leuk verhaal Marja en wat bijzonder dat jullie op deze manier de Lente verwelkomen! 🙂🌷🌷 Je maakte er leuke labeltjes bij!
    Fijne zondag.
    GROET en Voorspoed, Wilma. 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk je verhaal , ook een leuk idee om dat nu nog steeds te doen !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lentegroetjes kunnje nooit genoeg hebben toch? 😉
    Leuke labels heb je gemaakt voor bij de plantjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Genoten van je verhaal Marja en wat een leuke labels heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke traditie om op deze manier de lente te verwelkomen Marja. Vandaag lijkt het wel herfst, bar en boos is het buiten. Delabels die je voor de narcissen maakten zijn schattig met die lieve kuikentjes erop en die leuke strikken. Ik heb je "one sheet wonder" ook nog zitten bewonderen. Heel mooi zoals je de stempels geplaatst hebt en je hebt leuke kleurtjes gecombineerd. Ik wil het ook eens gaan proberen maar ik wil nog zó veel hihi.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha, wat een mop! Het is een gezellige post en de labels zijn weer superleuk en helemaal persoonlijk! Leuk gebruik hebben jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zijn lieve labeltjes.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha ik lig er in een deuk.
    En ik geniet volop van mijn plantjes, want het staat zo mooi, in elke vensterbank 2, héél symmetrisch 😇.
    De labeltjes heb je weer heel mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha die Marja
    Wat een leuk verhaal weer en zo leuk die lentegroetjes, mooi gemaakt die labeltjes!
    Wat mijn blogpost betreft, oei oei je hebt gelijk maar er was van alles tussengekomen, dus dat bericht komt nog...
    Fijne dag liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bedankt dat je een betrouwbare en inzichtelijke blogger bent. Je bericht was fantastisch. Laat je verrassen door geheime trucs in het Aviator-spel op onze blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke traditie is dat zeg, wat een verhaal weer, maar alles is weer op zijn pootjes terecht gekomen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen