knutsels en kadootjes

dinsdag 6 maart 2018

en weer een voor de liftchallenge.

Gisteren plaatste ik de kaart die ik voor Daphne had bedacht maar nu naar Jade gaat en meedoet bij knutsels en kadootjes en de liftchallenge. Maar ik had voor de liftchallenge nog een extra kaart gemaakt want, zoals jullie hebben kunnen lezen, Daphne en ik konden bijna niet meer ophouden met het herhaal stempelen. Zo leuk om te doen.
Vorige week was ik bij Daphne om te kletselen en zij heeft alleen maar markers in groentinten en we hadden zin om te kleuren dus hield ik het bij deze kikker. Geeft je vanzelf wel een idee.
We hadden een gezellig middagje met Jade om ons heen die ons broodje verzorgde en ons van thee voorzag en....ook nog een hele lekkere cake had gebakken hmmmm. Zo gezellig, oma, moeder en dochter/kleindochter.
Jade heeft me tussendoor ook nog uitgelegd hoe ik een bullitjournal kan maken, dat vind ik nog een beetje moeilijk en ze heeft me onderworpen aan een vraag en antwoord spelletje waar ik tot mijn verbazing weinig antwoorden wist. Wel heel leerzaam.
Nu de kaart.
groetjes maar weer en een fijne dag. Ik heb mijn dagelijkse wandeling er al op zitten en ga straks weer lekker aan de knutsel.

8 opmerkingen:

Daphne zei

Ja....deze is ook alweer zo Leuk!!
Verslavend hè, dat stempelen!!
Mooi, die kleurtjes bij elkaar.
Dat groen en blauw....vroeger wilde ik daar nooit iets van weten zo naast elkaar, maar nu vind ik het een hele mooi combinatie.

Joanne kramer zei

Super leuke liftkaart(en) Zo leuk en gezellig om samen bezig te zijn. groetjes Joanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
Het ligt jou goed deze stijl van kaarten maken, ik vind de kleurtjes ook heel mooi zo bij elkaar, vroeger zei mijn moeder altijd blauw en groen is boerenfatsoen, naar aanleiding van haar geboortedorp Staphorst
Liefs Martha

Marjan Küppers zei

Oh wat een leuke kikkerkaart!! Dank je wel voor het meedoen met de liftchallenge, Marja!

GerJanne zei

Jij hebt echt de smaak te pakken!! Heel gaaf kaartje! Dank je voor het meedoen bij ons van K& K.
Groetjes,
GerJanne

Cornelie zei

Twee totaal verschillende inzendingen. Leuk allebei zeg, zou geen keuze kunnen maken. Die stempel van die kikker is ook een toffe zeg! Hartstikke bedankt voor beide inzendingen Marja!

Annerieke zei

Leuke kaart Marja! Gezellig om samen te knutselen en dan ook zo goed verzorgd te worden ;-). Toevallig heb ik gisteren met mijn mams een paar kaarten zitten maken, wel van die bijna kant-en-klare, maar het is gezellig om samen bezig te zijn.

SylS creaties zei

Erg leuke kaart!
groetjes,
Syl