vrijdag 16 januari 2015

Zo dom!

Allereerst wil ik mijn nieuwe volger welkom heten. Leuk dat je me wilt volgen. Je maakt mijn 50 volgers weer vol. Ik vond het zo leuk dat ik er 50 had maar iemand is er uitgestapt en nu heb ik gelukkig weer een mooi rond getal staan.
Dan het domme.
Ik heb met de Kerst van onze dochter een tablet gekregen en daar heb ik afgelopen week een knop aangeklikt om akkoord te gaan met iets van Picasa en nu staan al mijn kaart foto's in de galerie van het tablet, via Picasa webalbums.
Nu kan ik geen foto's meer uploaden uit mijn map op de computer. Ik moet het via Picasa doen.
Ik had een paar foto's verwijderd daarin en zag dat ze ook niet meer op mijn blog stonden. Had jij ook niet eens zoiets gedaan Martha Datema? Ik merkte het toen ik bij iemand anders zo'n lelijk stopbord zag i.p.v. de afbeelding van mijn kaart. Snik.
Ik heb van alles uitgespookt, weet niet meer zo goed wat en ik hoop dat de foto's van de Kerstkaart en de inpakpapier kaart er weer gewoon op staan.
Oh oh wat een gedoe. Ik wordt er niet blij van. Weet ook niet wat ik moet doen om weer gewoon terug te kunnen naar het uploaden vanaf mijn computer.
Als ik eruit ben horen jullie het wel weer.
Fijn weekend en groetjes van Marja

7 opmerkingen:

 1. Ik ben in het begin gelijk met picassa in zee gegaan. Ik heb dus geen idee... hoe je dat kunt terug draaien. Je kunt wel copieren van eerdere blogposts... maar daar heb je nu niets meer aan. Opnieuw op picassa opladen van je foto (van je pc) en dan kun je hem weer plaatsen, maar dat is jouw probleem niet he? Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes, ik kan je helaas niet helpen. Bij dit soort problemen roep altijd hard om hulp bij mijn zoon. Groetjes Marieëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer ik kan je ook niet helpen Marja, maar ik weet wel dat het heel lastig is als je te snel op ja hebt klikt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei...dat heb ik ook een keer gedaan...ik vond mezelf toen zo dom. Ik heb toen alles weer opnieuw in picassa gezet en vervolgens weer opnieuw in de berichten. Geen leuke klus! Sterkte ermee! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel vervelend Marja....jammer maar ik heb geen pasklare oplossing voor je...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh oh oh....wat een toestand toch weer!!
  Je inpakpapier kaart is gewoon zichtbaar hoor.
  Misschien kan Jesse je eens helpen? Alhoewel......
  Nou ja, succes ermee en anders "moet" je maar "gewoon" opnieuw beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Marja,
  aaah wat jammer,
  ik voel diep met je mee,
  heb je nisschien afbeeldingen opgeslagen in een mapje op je op je pc, ( dus niet in de "cloud", zoals picassa of google+) ?
  dan kun je alles herstellen, is wel een werk, dat heb ik dus maar niet gedaan....
  Vervelend voor je, kun je het niet omzetten naar google+?
  liefs en sterkte met het gepuzzel!
  van Martha

  BeantwoordenVerwijderen