knutsels en kadootjes

dinsdag 18 februari 2014

Weer tijd voor een kaartje!

Het is weer eens tijd voor een kaartje. Ik ben zo druk met het uitzoeken van oude Kerstkaarten dat ik de rest een beetje vergeet.
Hoewel....ik heb ook voor mijn kleindochter een cijfer van haar leeftijd beplakt en versierd maar zij is pas 9 maart jarig dus die kan ik nog niet plaatsen.
Vorige week was mijn man jarig en kreeg ik van mijn zwager en schoonzus weer een stapeltje kerstkaarten. Altijd leuk om dan te kijken wat ik er mee zal gaan doen. Dat komt donderdag als het weer tijd is voor Yvonne's 52 weeks of christmas.
Gisteren werd ik "getroffen" door een aantal kaarten die waren gemaakt voor de challenge bij liftchallenge van 14 dagen geleden en bedacht dat ik die kon gebruiken voor een kaartje voor een neefje.
Te laat om nog mee te doen maar dat gebeurt me wel vaker.
Het papier is uit mijn voorraad, ik wil geen papier meer kopen want ik heb zo veel dat ik er een beetje gek van wordt. Dus, spreek ik mezelf toe om te snuffelen in mijn eigen voorraad.
Wel zou ik graag die spattenstempel die tegenwoordig zo veel wordt gebruikt willen hebben maar ja dan moet ik maar wachten tot de stempelbeurs op 6 april.
Heel veel groetjes maar weer.

12 opmerkingen:

Rosina zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Nelleke zei

Hihi eigenlijk doe ik hetzelfde, ik vind dat ik ook zoveel papier heb.
Dan sta ik vandaag met een blokje rood/ zwart in mijn handen.... o en dan leg ik het weer weg. Kerstkaarten maak ik ook van oude, maar ik wil er niets meer bij, anders krijg ik er teveel, en... Er ligt genoeg.je kaartje is leuk geworden, lekker fris en vrolijk. Groetjes, Nelleke

Willy zei

Super mooi kaartje en altijd handig zo'n lift :) Goed idee om je papier voorraad eens op te maken, ik zwicht iedere keer weer voor iets nieuws (foei) vandaan nog een heel erg mooi blokje bij de boekenvoordeel gekocht (bloos, bloos:))En leuk dat je ook naar het stempel event gaat, misschien treffen we elkaar nog?

GerJanne zei

Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt. Ik doe dat regelmatig als ik een leuke sketch of voorbeeldkaart zie dat ik hem bewaar voor later. Niks mis mee toch?
Het is een superkaart geworden!
Groetjes.
GerJanne

Ingrid Reyners zei

Een super mooi kaartje heb je gemaakt, lekker vrolijk. Wat goed dat je eerst je papier op gaat maken, ik heb ook meer als genoeg maar ik zwicht toch nog wel eens voor een blokje. Die verfspatjes zijn leuk, erg bruikbare stempel. Groetjes Ingrid

Monique zei

Hoi Marja, mooie kaart! ik neem me ook altijd voor om eerst het papier op te maken wat ik nog heb. Maar dan kan ik de komende 2 jaar geen papiertjes meer kopen....en ik ga zaterdag naar de beurs....dat kan toch niet :-)

Liefs, Monique

Petra Freubel zei

haha heel bekend, ik kom ook om in het papier maar toch is het papier in de winkel net iets mooier dus...hops voor je het weet ligt het in me mandje. Je kaart vind ik weer zeer geslaagd, leuk zo met die letters. Ik wacht op de beurs eind maart en voor die tijd mag ik niet naar de hobbywinkel van mij grrr wachten duurt lang he>? knuf peet

Daphne zei

Hoi Marja, wat een prachtige kaart! Ik zeg ook vaak tegen mezelf dat ik nu ├ęcht genoeg knutselspullen heb, maar oh wat is het moeilijk om niet toch iets leuks nieuws te kopen, hihi!

Fijne dag! Liefs, Daphne

Annemiek zei

Wat een leuk vrolijk kaartje heb je ervan gemaakt. Ook ik heb mijn restjes maar weer eens gesorteerd en ben van plan om ze goed te gebruiken. Leuk dat je ook naar het stempelevent gaat, misschien herkennen we elkaar?

Diny zei

Wat heb je er een prachtig kaartje van gemaakt Marja!
Het papier heb ik ook nog ergens liggen....maar jij hebt er iets heel moois van gemaakt.
Hier zouden inderdaad de inkt spetters heel leuk bij staan....maar je hebt het met de steentjes ook goed opgelost!

Groetjes Diny

Rosina zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Rosina zei

Bedankt Marja....
maar nu wel even laten weten dat ik je kaartje een waar toppertje vind....PRACHTIG!!!
lieve groetjes Rosina